Click to Hide Notification

           

 • GRATIS FRAKT

  Till paketbutik när du köper över 949 SEK

 • STORT URVAL

  Bra priser

 • LEVERANS

  2-4 vardagar

 • EXCELLENT

  Se våra kundrecensioner

Kooduu

Var väl förberedd för trädgårdsfesten med en multifunktionell lampa från Kooduu 

Med lampor från Kooduu är du alltid redo för utomhusaktiviteter och festligheter. De supersmarta och vackert utformade produkterna från Kooduu är framställda för att skapa trivsel i hemmet. Du får produkter som är tillverkade i hög kvalitet, i tidlös nordisk design. 

Vissa modeller har integrerade högtalare och vinkylare i golvlamporna. Högtalarna kan kopplas samman för att skapa ett jämnt ljud över hela området där du placerar högtalarna. Till exempel på terrassen. 

Du får med andra ord en slags 3-i-1-lösning som både håller vinet kallt och humöret högt. Och det skall vara möjligt och säkert att hitta runt, även när mörkret faller. Det är smart och enkelt! 

Kooduu har ett brett urval av kvalitetsprodukter, så det finns definitivt något för dig! Från små bordslampor och ljus till stora golvlampor med högtalare och vinkylare.

Kvalitetsmedveten utomhuslampa med bluetooth högtalare, ljus och vinkylare

Kvaliteten är uppenbar från första gången du ser lampan. Designen är nordisk och kvaliteten är högklassig. Lampan är utformad med funktionalitet och estetik i åtanke, vilket gör att den passar väl in i svenska hem. 

Med Kooduu får du en vacker utomhus- och inomhuslampa som förutom att vara en ljuskälla även kan fungera som högtalare och vinkylare. Perfekt och lätt att inkludera till bröllopet, trädgårdsfesten, examensfesten eller bara som en permanent sommarmöbel på terrassen m.m. 

Det är dock viktigt att notera att produkterna inte är gjorda för att stå utomhus permanent, dvs. produkten är inte vattentät, och måste därför tas inomhus eller under ett tak vid regnigt väder.


2 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

2 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Med Kooduu kommer du att uppleva den perfekta kombinationen av en batteridriven bordslampa för utomhusbruk.

Lamporna från kooduu är batteridrivna och kräver därför ingen fast ström. Detta gör installationen superenkel, eftersom du får en mobil lampa med högtalare och vinkylare som du kan placera var du vill. Den är också lätt att ta med sig till evenemang utanför lokalen. Högtalaren i lampan kan spela på måttlig volym i upp till 8 timmar. Du har alltså gott om tid att roa dig medan Kooduu-lampan håller igång festen. 

Uppladdningsbar lampa i snygg nordisk design tillverkad av högkvalitativa material

Efter användning är det viktigt att ställa in Kooduu lampan på laddning för att se till att den är redo för nästa användning. Detta säkerställer också att batteriet underhålls, vilket bidrar till att förlänga produktens totala livslängd. Det är enkelt att ansluta din mobila enhet till högtalaren i lampan via Bluetooth. 

Dessutom kan du ansluta flera Kooduu lampor till varandra (om den specifika lampan är kompatibel med detta), och med en räckvidd på upp till +20 meter kan du snabbt täcka ett stort område. 

Ljuskällan i Kooduu lampan är en inbyggd LED-lampa i 2700 Kelvin varmvitt. Samt inbyggd LED-lampa 3000 Kelvin varmvit. Beroende på vilken produkt från Kooduu du väljer. 

Lampor för uteplatsen med smarta inbyggda vinkylare för att hålla dig sval på uteplatsen.

Gemensamt för Kooduu produkter är hörnstenarna i produktutvecklingen. Syftet med produkterna är att skapa en grund för samhörighet, lycka, en positiv atmosfär, skoj, innovation och leenden på människors ansikten. 

Förutom att föra människor samman syftar Kooduus produkter till att ge en känsla av "hygge", ett unikt danskt ord som är svårt att beskriva i sig självt, men som i själva verket handlar om att befinna sig i en atmosfär av mysighet och samhörighet med dem man älskar, med en stark betoning på att vara nöjd med det man har och att helt enkelt njuta av livsglädjen. 

Detta innebär att alla produkter är utformade för att vara den perfekta följeslagaren för alla sociala evenemang, t.ex. sommargrillfester, familjesammankomster, picknickar i parken eller en romantisk kväll för två i soffan.