Click to Hide Notification

swish             

 • GRATIS FRAKT

  Till paketbutik när du köper över 949 SEK

 • STORT URVAL

  Bra priser

 • LEVERANS

  2-4 vardagar

 • EXCELLENT

  Se våra kundrecensioner

TV LED Strip

TV LED strip / PC LED strip

Tillägg av ljus bakom din TV är garanterat en av de saker som du aldrig visste att du saknade, innan du har provar det. Med en TV LED strip kan du nämligen göra din TV till hemmets mittpunkt. Om du är ute efter en TV LED strip, hittar du flera olika varianter här hos oss på PlusLED. 

För oss är det nämligen mycket viktigt att du kan få en fint bakbelyst TV. Dessutom kommer det att vara betydligt behagligare för dig att titta på TV när du har en skön bakgrundsbelysning. Ta en närmare titt här på vårt urval av LED strips till TV.

Optimera stämningen och atmosfären med LED strips till TV

LED strips har de senaste åren stigit markant i popularitet, i synnerhet när det gäller belysning i hemmet. Ett kreativt sätt att använda dem på är som TV-bakgrundsbelysning. 

Om du placerar TV strips bakom din TV, kan du vara säker på att du uppnår helt speciell stämning och atmosfär. Det kommer nästan att kännas som om du sitter i en biograf, eftersom du kan fördjupa dig i TV-upplevelsen ännu mera.

Stämningen optimeras markant, eftersom du får en snygg bakgrundsbelysning förutom den övriga belysningen i rummet. Förutom att du kan använda en LED strip till din TV, finns det även en PC LED strip eller RGB PC strip, som du kan använda dig av till din dator för att uppnå precis det samma. Skulle det inte vara roligt och samtidigt snyggt att använda en LED strip som belysning till din TV?


7 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

7 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Vilka är fördelarna med att ha ljus bakom TV apparaten?

Försök föreställa dig att du befinner dig i ett mörkt rum, där det endast finns en enkel belysningskälla. Du har troligtvis redan tittat på en film, arbetat på din dator eller stirrat på din mobiltelefon i totalt mörker under långa perioder.

Om du tittar på TV utan att ha något ljus tänt i rummet, kan det belasta dina ögon. Om du väljer att tillföra ljus bakom din TV, ökar du generellt ljuset i rummet. Det är därför ett subtilt sätt, varpå du kan undvika att titta på TV i mörkret utan att du behöver tända taklampan eller liknande.

Med ljus bakom TV kommer det med andra ord att göra det betydligt behagligare för dig att titta på TV, medan det samtidigt avlastar trötta ögon. Du kommer nämligen att minska belastningen på dina ögon som följd av den skarpa kontrasten mellan en ljus TV-skärm och ett mörkt rum.

Välj bäst TV lightstrip för dina behov

Med tanke på alla de TV LED strips som finns tillgängliga på marknaden, hur hittar du då den perfekta för just din TV? Om du vill ha känslan av att du tittar på TV i en biograf, kan TV RBG LED med allra största sannolikhet vara ett bra val för dig.

En LED strip, så som en RGB TV LED, kan lysa i olika färger, vilket gör din upplevelse som tittare ännu mer spännande. Dessutom är det generellt en fördel med en RGB LED strip USB eller ett LED band med USB. En sådan TV strip kan nämligen lätt kopplas via en USB-ingång på din TV. 

När du har valt rätt TV strip för dina behov, kan du montera den enkelt och snabbt. TV strips monteras som regel med hjälp av dubbelhäftande tejp. Härmed kan du sätta dina strips så att de passar perfekt på din TV.