Click to Hide Notification

swish             

 • GRATIS FRAKT

  Till paketbutik när du köper över 949 SEK

 • STORT URVAL

  Bra priser

 • LEVERANS

  2-4 vardagar

 • EXCELLENT

  Se våra kundrecensioner

RGB LED Strip

En RGB LED strip är ett LED band med färgskiftande ljusdioder

RGB LED strips har blivit otroligt populära på grund av deras energieffektivitet, flexibilitet, färger samt utmärkta ljusstyrka. Förutom att du kan montera en RGB LED strip inomhus, är det också möjligt att placera en RGB-strip för utomhusbruk i trädgården eller på terrassen.

Om du är ute efter festligt och mysigt färgat ljus, är det bästa valet klart att skaffa RGB LED strips. De fungerar både i privata bostäder, i butiker, i restauranger och många andra ställen. Ta en titt på vårt breda urval av färgat LED ljus och RGB LED band här på sidan. Vi är säkra på att du kan hitta rätt RGB LED strip som motsvarar dina behov.

Berika din bostad med fina RGB LED band

Våra färgskiftande LED belysning ger dig möjlighet att skapa en spännande atmosfär, var som helst du önskar det. 

Din bostad kommer inte att vara annat än fylld med stämning och charm inomhus med hjälp från LED band med färgskifte. Det samma gör sig gällande om du monterar dem som en häftig effektbelysning i din butik eller restaurang.

Färgad LED ljus är ett av de bästa sätten att få festligt ljus vid allt från din dator till din TV, dina köksskåp, väggar eller annat. Du kan nämligen placera färgskiftande LED band precis där du har behov av denna typ av belysning.

Du kan till och med använda färgskiftande LED ljus under jultiden, eftersom dessa är fantastiska för att dekorera ditt hem. Dessutom är RGB LED strips lätta att använda och kan avlägsnas samt återanvändas år efter år.


22 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

22 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Belys din trädgård och din terrass med RGB LED band

RGB LED band kan även användas utomhus. Du skall bara se till att de har den korrekta IP-klassningen. Här är det en klar fördel, om den valda RGB LED stripen har en IP-klassning på IP65 eller högre. 

Så länge ditt färgskiftande LED ljus har rätt IP-klassning, kan du placera ljuset var som helst du vill på dina utomhusområden. Det kan exempelvis vara ställen som:

- Staket

- Häck

- Träd

- Terrass

- Stigar

- Parasoller

- Terrassmöbler

- M.m.

Till trädgården och terrassen är RGB LED band ett otroligt bra val när det gäller att skapa trivsel och mer ljus. Om du skall hålla en trädgårdsfest eller en annan festlig sammankomst utomhus, är RGB LED strips också helt klart den perfekta lösningen.

Hitta ett stort urval av RGB band till konkurrenskraftiga priser på PlusLED

Hos oss på PlusLED erbjuder vi ett stort urval av RGB LED strips till ytterst konkurrenskraftiga priser. Du hittar exempelvis en 12V RGB LED strip, en TV LED strip, en RGB CCT LED strip, en 230 RGB LED strip och mycket annat. Härmed kan du välja den RGB LED strip som passar bäst just dina behov.

Vid eventuella frågor kring våra RGB band, är du alltid välkommen att vända dig till oss. Vi är redo att svara på dina frågor samt vägleda dig så snabbt som möjligt.