Click to Hide Notification

swish             

 • GRATIS FRAKT

  Till paketbutik när du köper över 949 SEK

 • STORT URVAL

  Bra priser

 • LEVERANS

  2-4 vardagar

 • EXCELLENT

  Se våra kundrecensioner

LED Strip - PLUG N' PLAY

Stort urval av LED strips med plug and play i hög kvalitet

Hos oss på PlusLED  hittar du ett stort urval av LED strips i olika paketlösningar. Det innebär att allt du behöver för att komma i gång ingår i paketet, vilket du kanske känner igen från Plug N' Play-konceptet. Det gör att dessa produkter är superlätta att använda och installera, du behöver bara följa instruktionerna som medföljer. Du kan få både enfärgade ljusband och ljusslingor med flera färger, även kallade RGB och RGBIC.

LED ljusband med många användningsmöjligheter

Den här typen av belysning har många olika användningsområden. LED ljusband är vanligtvis några meter långa och kan därför sättas upp och användas på många olika ställen i hemmet. Det kan vara längs med köksskåpen, vid golvlister, under sängen eller som en mobil ljuskedja för olika arbetsuppgifter.


12 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

12 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Skapa en unik atmosfär i hemmet med hjälp av LED  ljusband 

Ljusband kan ofta visa mer än en enda färg. Denna funktion kallas RGB och innebär helt enkelt att LED stripsen har tre grundfärger i stället för bara en. Nämligen rött, grönt och blått. Dessa färger kan blandas och matchas, så att du kan uppleva ett stort antal färger och nyanser. Du kan därför snabbt och enkelt växla från normalt vitt ljus till flerfärgade festljus om stämningen plötsligt ändras och kulört belysning behövs.

LED belysning med fjärrkontroll ger otrolig användarvänlighet

Fjärrkontrollen gör det enkelt att ändra och styra ljuset och effekterna. Fjärrkontrollen gör det enkelt för vem som helst att justera ljuset. Du behöver alltså inte förlita dig på en smartphone med en app för att styra ljuset. Det finns för- och nackdelar med båda lösningar, men det är svårt att komma runt bekvämligheten med en fjärrkontroll.

Inred barnrummet med det häftigaste LED ljuset till rum

LED ljusband är det perfekta tillägget till barnrummet. Med de olika färgerna kan barnen få en rolig och föränderlig miljö att leka och vistas i. Samtidigt gör den medföljande fjärrkontrollen det enkelt för barnen att själva leka med de många ljuseffekter som finns inbyggda i produkterna. Det är också en riktigt cool ljuskälla för barnkalas, om det finns planer för ett barndisco.