Click to Hide Notification

swish             

 • GRATIS FRAKT

  Till paketbutik när du köper över 949 SEK

 • STORT URVAL

  Bra priser

 • LEVERANS

  2-4 vardagar

 • EXCELLENT

  Se våra kundrecensioner

Neon LED Strip 230v

Stort urval av Neon Flex ljusslangar i många färger

På PlusLED hittar du ett brett urval av kvalitetslösningar inom LED strips och ljusslangar. Neon Flex LED strips hittar du på den här sidan i 5 olika och fina färger. Den här typen av ljusslangar kan användas för många olika ändamål och är med sitt kraftfulla ljusutbyte på så mycket som 600 lm per meter en högkvalitativ ljuskälla för alla typer av användningssituationer. Flex ljusslingan har dessutom en mycket låg energiförbrukning på endast 7 W per meter och är förutom en attraktiv ljuskälla även en förnuftig ekonomisk belysningslösning.

Starkt LED band 230v med hög lysstyrka

LED Neon Flex ljusremsan kan även kortas av och klippas per 1 meter. Det finns därför goda möjligheter att anpassa ljusslangen till önskad längd innan den monteras fast. I den här kategorin hittar du också ett stort urval av tillbehör till Neon Flex ljusslangen, som exempelvis kopplingar, hörn, ändstycken m.m.


8 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

8 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Med Neonljus kan du skapa helt unik atmosfär

Neonljus har varit en imponerande och fascinerande ljuskälla i många år. Dess unika och starka färger i klassiska neonrör har använts i över 100 år och har använts i allt från barskyltar till reklam på stora boulevarder runt om i världen. Den här typen av belysning är därför erkänd som ett utmärkt alternativ till traditionell belysning och erbjuder ett stort antal nya alternativ när det gäller uppsättning, färg och ljuskomposition. Neonljuset skapar en unik atmosfär, och med neonflex LED band kan du få en upplevelse som är mycket lik den du får med klassiska neonrör. Nu med LED dioder som primär ljuskälla i stället för neongas. 

Flexibel ljusslinga i hög kvalitet med enkel uppsättning

Den här typen av ljusslangar är mycket flexibel och kan därför installeras i många olika miljöer och områden. Själva ljusslingan är framställd av silikon, vilket gör att du kan böja och vrida bandet efter behov. Eftersom ljusslingan är 230 V är det möjligt att sätta upp till 50 meter Neon Flex-band per anslutning.

Neon strips LED ljus med färger i metermått

Här på PlusLED kan du köpa Neon Flex LED band i meter. Hur många meter du behöver kan du enkelt välja innan du lägger produkten i varukorgen. Du kan då köpa den längd som passar dina behov och undvika att stå med ett överskott. Detta anpassningsalternativ gör det också enkelt att förlänga din neonljuslinga upp till maximalt 50 meter. Om du ännu inte redan har monterat 50 meter på en anslutning, vill säga…

Flex Neon LED strips 230v säkerställer enkel anslutning

Den flexibla neonljusslingan kräver endast ett vanligt 230 V uttag för att fungera. Detta gör LED listen superlätt att använda eftersom ljusslingan kan fungera i alla situationer där du har ett uttag eller liknande med 230v uttag tillgängligt i närheten av användningsplatsen. På så sätt slipper du använda transformatorer och styrenheter som du kanske känner till från lågspänningssystem. Det innebär också att anslutningen till exempel kan monteras i ett vanligt lamputtag och därmed enkelt och smidigt styras via en Av/På-knapp på väggen. Detta är särskilt användbart om Neon-slingan är monterad i taket, längs paneler eller på andra ställen som är svåra att komma åt i vardagen. Anslutningen som kan köpas till har en påmonterad strömkontakt som bara behöver kopplas in i ett eluttag. 

Utomhus LED Ljusslangar med IP67 för alla typer av väder 

LED Neon Flex ljusslingan är inkapslad enligt IP67-klassning, vilket innebär att produkten kan sänkas ner i vatten i högst 30 minuter på ett djup mellan 15 cm och 1 m. Dessutom är produkten helt skyddad mot damm och fasta föremål. Detta innebär att du inte kan montera neonflex-ljusslingan under vatten under längre perioder, men den står helt emot kraftigt regn, vattenstänk och damm. 

Kvalitets LED strips Neon för privat- och företagskunder hos PlusLED

Den här typen av LED ljusslangar kan användas i både privata och professionella sammanhang. På PlusLED hittar du alltid ett brett urval av LED belysning och tillbehör av hög kvalitet för privat och professionellt bruk. Neon LED band kan köpas i många olika färger. Den klassiska varmvita i 3000k och för de mer färgstarka projekten har vi ett urval i färgerna blå, röd, grön och lila.