Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

12V/24V Neon LED Strip Tillbehör

Tillbehör för 12V/24V Neon LED-remsor

Uppgradera din belysning med vårt utbud av tillbehör för 12V/24V Neon LED strip. Oavsett om du behöver förlänga, ansluta eller anpassa placeringen av dina 2V/24V Neon LED strip, har vi de nödvändiga komponenterna för att göra ditt projekt både enkelt och framgångsrikt. Vårt sortiment inkluderar bland annat anslutningskablar, kopplingsstycken, hörnkontakter och kabelsamlingar, designade för att säkerställa enkel installation och optimal funktionalitet för dina 2V/24V Neon LED strip.

Populära i 12V/24V Neon LED Strip Tillbehör

Skarvklämmor

Skarvklämmor gör det möjligt att sammanfoga 2 bitar av LED strip, så att du kan skapa kontinuerliga ljussekvenser utan avbrott. De säkerställer en stark och stabil anslutning som bibehåller både ljusintensitet och färgäkthet, vilket är essentiellt för att uppnå det önskade estetiska resultatet.

Anslutningskabel

Anslutningskabel för LED strip spelar en avgörande roll i att ansluta LED strip till strömkällan på ett säkert och effektivt sätt, vilket garanterar att LED strip får den nödvändiga strömmen för att fungera optimalt.

Kabelkoppling

Kabelkoppling för LED strip fungerar som en förlängningskabel, som gör det möjligt för LED strip att navigera runt hörn eller övergångar mellan olika ytor. Denna flexibilitet är idealisk för att skapa sammanhängande ljusdesign i komplexa utrymmen eller när du vill leda belysningen över större avstånd utan avbrott. Dessutom säkerställer användningen av en kabelsamling en snygg och professionell installation, samtidigt som den upprätthåller en hög kvalitet på ljusutsändning och färgkonsistens.

LED-remsans monteringsclips

För en säker och stabil installation av dina LED strip är monteringsclips den ideala lösningen. Denna metod är det enklaste sättet att säkra dina LED strip, genom att helt enkelt skruva fast dem på det önskade underlaget. Med monteringsclips säkerställs en fast och tillförlitlig montering som håller dina ljuskällor säkert på plats över tid. Perfekt för dem som söker en hållbar och problemfri monteringsmöjlighet.