Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Tillbehör till 12mm COB RGBW IP20

Här hittar du vårt utbud av tillbehör specifikt designade för 12mm COB RGBW IP20 LED strips, bestående av kopplingsstycken, anslutningskablar och kabelsamlingar.

OBS! Detta tillbehör passar endast till våra 12mm COB RGBW IP20 LED strips.

Populära i 12mm COB RGBW IP20 tilbehør

Koppla LED strips med skarvklämmor

Skarvklämmor gör det möjligt att sammanfoga 2 stycken LED strips, så att du kan skapa kontinuerliga ljussekvenser utan avbrott. De säkerställer en stark och stabil anslutning som upprätthåller både ljusintensitet och färgäkthet, vilket är essentiellt för att uppnå det önskade estetiska resultatet.

Anslut din LED strip till strömkällan med anslutningskabel

Anslutningskabel för LED strips spelar en avgörande roll i att ansluta LED strips till strömkällan på ett säkert och effektivt sätt, vilket garanterar att LED stripsen får den nödvändiga strömmen för att fungera optimalt.

Optimera ditt belysningsprojekt med kabelkoppling för LED strips

Kabelkoppling för LED strip fungerar som en förlängningskabel, som möjliggör för LED strip att navigera runt hörn eller övergångar mellan olika ytor. Denna flexibilitet är idealisk för att skapa sammanhängande ljusdesign i komplexa utrymmen eller när man önskar föra belysningen över större avstånd utan avbrott. Dessutom säkerställer användningen av en kabelsamling en snygg och professionell installation, samtidigt som den upprätthåller en hög kvalitet på ljusutsändning och färgkonsistens.