Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

10mm COB IP68 tillbehör

Tillbehör för 10 mm COB IP68 LED strip

Här hittar du vårt sortiment av tillbehör till 10mm COB IP68 LED strips. Oavsett om du behöver förlänga, ansluta eller anpassa placeringen av dina 10mm COB IP68 LED strips, har vi de nödvändiga komponenterna för att göra ditt projekt både enkelt och framgångsrikt. Vårt sortiment inkluderar bland annat anslutningskablar, kopplingsstycken, hörnkontakter och kabelsamlingar, designade för att säkerställa enkel installation och optimal funktionalitet för dina 10mm COB IP68 LED strips.

Populära i 10mm COB IP68 tillbehör

Skarvklämmor

Skarvklämmor gör det möjligt att sammanfoga 2 bitar av LED strip, så att du kan skapa kontinuerliga ljussekvenser utan avbrott. De säkerställer en stark och stabil anslutning som bibehåller både ljusintensitet och färgäkthet, vilket är essentiellt för att uppnå det önskade estetiska resultatet.

Anslutningskabel

Anslutningskabel för LED strip spelar en avgörande roll i att ansluta LED strip till strömkällan på ett säkert och effektivt sätt, vilket garanterar att LED strip får den nödvändiga strömmen för att fungera optimalt.

Kabelkoppling

Kabelkoppling för LED strip fungerar som en förlängningskabel, som gör det möjligt för LED strip att navigera runt hörn eller övergångar mellan olika ytor. Denna flexibilitet är idealisk för att skapa sammanhängande ljusdesign i komplexa utrymmen eller när du vill leda belysningen över större avstånd utan avbrott. Dessutom säkerställer användningen av en kabelsamling en snygg och professionell installation, samtidigt som den upprätthåller en hög kvalitet på ljusutsändning och färgkonsistens.