Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

En RGB LED strip är ett LED band med färgskiftande ljusdioder

RGB LED strips har blivit otroligt populära på grund av deras energieffektivitet, flexibilitet, färger samt utmärkta ljusstyrka. Förutom att du kan montera en RGB LED strip inomhus, är det också möjligt att placera en RGB-strip för utomhusbruk i trädgården eller på terrassen.

Om du är ute efter festligt och mysigt färgat ljus, är det bästa valet klart att skaffa RGB LED strips. De fungerar både i privata bostäder, i butiker, i restauranger och många andra ställen. Ta en titt på vårt breda urval av färgat LED ljus och RGB LED band här på sidan. Vi är säkra på att du kan hitta rätt RGB LED strip som motsvarar dina behov.

Berika din bostad med fina RGB LED band

Våra färgskiftande LED belysning ger dig möjlighet att skapa en spännande atmosfär, var som helst du önskar det. 

Din bostad kommer inte att vara annat än fylld med stämning och charm inomhus med hjälp från LED band med färgskifte. Det samma gör sig gällande om du monterar dem som en häftig effektbelysning i din butik eller restaurang.

Färgad LED ljus är ett av de bästa sätten att få festligt ljus vid allt från din dator till din TV, dina köksskåp, väggar eller annat. Du kan nämligen placera färgskiftande LED band precis där du har behov av denna typ av belysning.

Du kan till och med använda färgskiftande LED ljus under jultiden, eftersom dessa är fantastiska för att dekorera ditt hem. Dessutom är RGB LED strips lätta att använda och kan avlägsnas samt återanvändas år efter år.


Populär i RGB LED Strip

Lys upp din trädgård och terrass med LED-remsa RGB

LED-remsa RGB kan även användas utomhus. Du behöver bara se till att de har rätt IP-klassificering. Här är det en fördel om den valda LED-remsan RGB har en IP-klassning på IP65 eller högre.

Så länge ditt färgskiftande LED-ljus har rätt IP-klassning kan du placera ljuset var du vill när det kommer till dina utomhusområden. Det kan till exempel vara följande platser:

- Staket

- Heck

- Träd

- Terrass

- Spår

- Parasoller

- Terrassmöbler

Till trädgården och terrassen är LED RGB-lister ett otroligt bra val när det kommer till att skapa mys och mer ljus. Håller du en trädgårdsfest eller annan festlig samvaro utomhus är RGB LED-strips också helt klart den perfekta lösningen.

Hitta ett stort urval av RGB-remsor till konkurrenskraftiga priser hos PlusLED

Hos PlusLED erbjuder vi ett stort urval av RGB LED-remsor till konkurrenskraftiga priser. Du hittar till exempel en 12V RGB LED-remsa, en TV LED-remsa, en RGB CCT LED-remsa, en 230 RGB LED-remsa och mycket mer. Detta gör att du kan välja den RGB LED-remsa som bäst passar dina behov.

Har du frågor om vårt RGB-band är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi är redo att svara på alla dina frågor så snart som möjligt.