Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

LED strålkastare | Uppladdningsbar | 50W | 4000K

Produktnummer: 5587
Denna strålkastare med uppladdningsbart batteri är en kraftfull och bärbar belysningslösning. Med en effekt på 50 W och en ljusstyrka på 2 750 lm ger den tydlig och kraftfull belysning. Den har en bred strålningsvinkel på 120° och är lämplig för olika applikationer som byggarbetsplatser, campingturer och nödsituationer. Den är hållbar och resistent mot olika väderförhållanden med en IP65-klassificering.

848 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "LED strålkastare | Uppladdningsbar | 50W | 4000K"

LED-projektor uppladdningsbar 50W - Bärbart och kraftfullt ljus

Denna uppladdningsbara strålkastare är den idealiska belysningslösningen för utomhusaktiviteter och arbete i mörka miljöer. Med sin kraftfulla belysning och laddningsbara batterifunktion är denna strålkastare en pålitlig följeslagare som säkerställer optimal synlighet och säkerhet.

Kraftfull och miljövänlig belysning

Med en effekt på 50 watt och en ljusstyrka på 2 750 lumen ger denna strålkastare kraftfull och tydlig belysning. Den avancerade LED-tekniken säkerställer samtidigt energieffektiv drift och lång livslängd, vilket gör den till ett miljövänligt val.

Med två justerbara ljusstyrkenivåer kan du anpassa belysningen efter dina behov. Det innebär att du kan njuta av längre drifttid när arbetslampan drivs av batteri. Med en full laddning på bara 7 timmar kan lampan fungera i upp till 1 timme med 100 % ljusstyrka och 2 timmar med 50 % ljusstyrka, vilket ger dig bärbar belysning med längre livslängd utan avbrott.

Slitstark design och användarvänlig funktionalitet

Denna LED-strålkastare är designad för att vara hållbar och motståndskraftig mot olika väderförhållanden tack vare sin IP65-klassning. Den tål damm, vattenstänk och lätt regn, vilket gör den lämplig för utomhusbruk. Med sin bärbara storlek och inbyggda batteri är den lätt att ta med sig på språng och använda var som helst.

Kraftfull belysning och flexibel användning

Projektorn har en bred strålvinkel på 120 grader, vilket ger en jämn och bred belysning. Detta gör den lämplig för olika användningsområden som byggarbetsplatser, campingturer, nödsituationer och mycket mer. Den kan användas som arbetslampa, strålkastare eller nödbelysning, för att tillgodose olika belysningsbehov.

Mer information "LED strålkastare | Uppladdningsbar | 50W | 4000K"
Användningsområde: Inomhus, Utomhus
Energimærke (ny standard): G
Färg: Gul, Svart
Färgåtergivning (Ra/CRI): Ra>70
IP-klass: IP65
Ljus färg: 4000K
Ljuskälla typ: Indbygget LED
Lumen: 2750lm
Spridningsvinkel: 120°
Watt: 50W
EAN 5999097922447
Dimensionera B: 255, H:340
EAN 5999097922447

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ