Click to Hide Notification

swish             

 • GRATIS FRAKT

  Till paketbutik när du köper över 949 SEK

 • STORT URVAL

  Bra priser

 • LEVERANS

  2-4 vardagar

 • EXCELLENT

  Se våra kundrecensioner

LED Panel 30x30

Kompakt och elegant belysning med en LED panel 30x30 

Denna typ av LED panel är liten och kompakt jämfört med den klassiska 60x60 panelen. Detta innebär att du med denna mindre LED panel får ett antal olika och spännande möjligheter till lösningar och uppsättningar. 

Den höga ljusstyrkan är dock bibehållen och funktionen är därför i princip densamma, bara i ett mindre format. Denna typ av LED panel är därför särskilt lämpad för mindre utrymmen där en 60x60 panel kan vara för stor.

Få bättre ljusmiljö med en 30x30 panel

Är du ute efter en snygg och elegant takbelysning lösning som tar så lite plats som möjligt? Då kan den här typen av LED panel vara något för dig. De små 30x30 panelerna har ett högt ljusflöde som ger en stabil och naturlig ljus miljö. Du kan också köpa till en ram som gör det lätt och enkelt att montera din LED panel i taket. Till exempel i ett trätak eller ett gipstak. 

Genom att köpa till en ram får du en belysningslösning med ett superfint och elegant utseende. Samtidigt får du en lösning som kräver minimalt med skötsel och underhåll, med en effekt som på många sätt påminner om ett takfönster. Därför kan LED paneler vara särskilt attraktiva i områden eller rum där det naturliga ljuset är begränsat.

4 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

4 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Vacker och naturlig belysning med ljuspaneler

En 30x30 ljuspanel kräver hälften så mycket utrymme som en klassisk 60x60 panel. Detta ger möjlighet till några andra och kanske mer spännande monteringsalternativ.

En idé skulle kunna vara att montera 30x30 paneler runt takets kant och skapa ett kompakt indirekt ljus. Till att börja med har vi fortfarande de klassiska 60x60 panelerna monterade i mitten av rummet som huvudbelysning. 

Genom att blanda olika storlekar på LED paneler ger du rummet ett mer unikt och modernt utseende.

Kvalitets Urval av 30x30 LED takpaneler

Här på sidan hittar du ett stort urval av LED paneler i storleken 30x30 cm för takmontering. LED panelerna är av hög kvalitet. Du kan därför vara säker på att du får en ljuskälla som kommer att fungera i många år framöver. LED paneler skapar en bra ljusmiljö i privata hem och kommersiella lokaler. En av de största fördelarna med LED teknik är ljuskällans långa livslängd och låga energiförbrukning. 

Flat LED panel med lång livslängd

Moderna LED ljuskällor har vanligtvis en livslängd på minst 15 000 timmar. LED ljuskällor är mycket mer motståndskraftiga mot stötar och miljöpåverkan. Detta minskar risken för att LED ljuskällan blir defekt på grund av stötar och vibrationer, vilket också bidrar till att minska risken för att LED panelen går sönder under installationen. En LED panel är lätt att installera och här på sidan hittar du ett brett urval av ramar och tillbehör för LED paneler. Så att du snarast möjligt kan njuta av din nya belysning.  

Stort urval av LED paneler i många storlekar hos PlusLED

På PlusLED har vi ett stort urval av LED paneler i många olika storlekar. Du hittar både dimbara och icke dimbara paneler. Samt LED paneler som kan styras via WiFi, App och Zigbee Smart Home. Ljuspaneler lämpar sig särskilt väl för kontorsbelysning, i hemmet eller som en enkel och effektiv ljuskälla i din verkstad. Panelens smala utformning ger en helt platt installation som på många sätt liknar ett takfönster.

LED ljuspanel med justerbara ljusfärger

Möjligheten att välja exakt den varma eller vita ljus färg som passar bäst för din miljö eller ditt område gör att användningsområdena är enorma. Du bör välja en panel med CCT, vilket innebär att du kontinuerligt kan justera ljuskällans kelvinvärde om rummet skall användas för flera olika aktiviteter. Ljuskällor med CCT eller RGBW kan vara en bra lösning om ljuskällan skall installeras i ett rum eller en miljö med varierande uppgifter.