Click to Hide Notification

swish             

 • GRATIS FRAKT

  Till paketbutik när du köper över 949 SEK

 • STORT URVAL

  Bra priser

 • LEVERANS

  2-4 vardagar

 • EXCELLENT

  Se våra kundrecensioner

LED Panel 30x120

30x120 LED paneler är smala och avlånga paneler med en rektangulär form. Om det är denna typ av ljuspanel som du har behov av, har du kommit till rätt ställe. 

En ljuspanel är en mycket elegantare lösning än exempelvis armaturer till ljusrör. Armaturer till ljusrör är vanligtvis varken särskilt trevliga att titta på eller lätta att göra rena. På båda dessa områden skiljer sig en LED ljuspanel ut.

Med LED ljuspaneler får du en ljuskälla som omgående tänder, vilket gör att du slipper vänta på att din ljuskälla har flimrat klart. Därutöver är en LED panel tyst. Ta en titt i vårt sortiment bestående av LED 30x120 paneler, med vars hjälp du kan få perfekt belysning.

Få en optimal och modern belysning med en 30x120 panel

En 30x120 panel är modern belysning, som är i stånd att belysa ett rum i förhållande till dina önskemål när det gäller ändamålet och stämningen. Tack vare dessa ljuspanelers breda strålvinkel och den jämna ljusfördelningen får du optimal belysning i ett rum.

Denna typ av ljuspaneler fungerar ungefär som ett takfönster, vilket gör att de också lämpar sig mycket väl i rum utan fönster. En LED panel går enkelt och snabbt att montera i taket, varefter du har en ljuspanel med en beräknad livslängd på 30 000 timmar.

7 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

7 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

En ljuspanel är ett populärt och attraktivt val på många ställen

Det har inte tagit lång tid för ljuspanelerna att bli ett populärt och attraktivt val för många. Som de flesta vet, är belysning en otrolig viktig faktor i samband med ett rums utstrålning och atmosfär. 

I detta fall är LED paneler inte bara miltals före traditionella ljusarmaturer till ljusrör. Däremot är dessa paneler flera hästlängder före på grund av det stilrena utseendet.

Dessutom är det den energibesparing du uppnår genom att välja LED paneler före vanliga ljusrör. Underhållet och skötseln är också betydligt lättare, eftersom de har lång livslängd. 

LED paneler är ett riktigt bra alternativ till andra ljuskällor på dessa ställen:

- I kontorsmiljöer-

- I hotellbranschen

- I gångarealer

- Som butiksbelysning

- I sjukvårdssektorn

- I ett väntrum

- På skolor

- I daghem

- I industrin

- I köket

Ljuspaneler lämpar sig för att bli monterade i både trätak, gipstak, lättbetong m.m.

Överväg dimbara 30x120 LED ljuspaneler 

LED paneler är minst sagt troligtvis framtidens belysningslösning på riktigt många ställen. Det är kanske därför värt att överväga, om dina 30x120 LED ljuspaneler skall vara dimbara. Det kan nämligen vara en fördel både i hemmet och på arbetsplatsen. 

Har du dimbara ljuspaneler i ditt hem, kan du justera hur starkt ljuset skall vara i olika situationer. Skall du ha bra arbetsljus i köket, eller har du behov av trivselbelysning?

På arbetsplatsen är det bra för medarbetarnas hälsa, välmående och effektivitet, att ljuset är anpassat för den specifika arbetssituation. Det kan du enkelt uppnå genom att ha dimbara LED ljuspaneler. 

Köp din LED panel online hos oss på PlusLED

På PlusLED har vi ett bra urval bestående av 30x120 LED paneler, men vi har också andra storlekar, om du skulle ha behov av det. Om det är något du undrar kring, kontakta oss via mail. Vi är redo att hjälpa dig med att göra ett bra köp online hos oss.