Click to Hide Notification

swish             

 • GRATIS FRAKT

  Till paketbutik när du köper över 949 SEK

 • STORT URVAL

  Bra priser

 • LEVERANS

  2-4 vardagar

 • EXCELLENT

  Se våra kundrecensioner

LED PANELER

En LED panel lämpar sig bäst för att skapa vackert upplysta miljöer, och efterliknar naturligt ljus så mycket som möjligt. Under de senaste åren har platt LED paneler gjort sitt intåg i både företag och privata bostäder och ersatt traditionella armaturer.

En LED ljuspanel kan användas som ett dekorativt element i både kommersiella sammanhang samt i privata bostäder. Det är en praktisk typ av LED belysning, eftersom de är extra tunna och härmed inte tar så mycket plats i ett rum.

Stilren och dekorativ belysning med en LED panel

Med LED paneler får du ett starkt ljus tack vare dess stora yta. Samtidigt är en takpanel pålitlig och lätt att montera. Du uppnår dessutom behagligt ljus, som inte bländar dig, vilket alltid är ett plus.

Takpaneler har i dag blivit ett av de mest populära valen när det gäller ljuskällor och när det gäller att skapa dekorativ och god belysning. I stället för att välja helt vanliga taklampor är takpaneler och LED ljuspaneler mycket bra alternativ.

En sådan taklampa kan påminna om ett takfönster, vilket bidrar till att öppna upp det aktuella rummet mer. Med våra LED paneler i storlekar 60x60 eller 30x120 får du taklampor som lämpar sig för att bland annat lysa upp en lång korridor, din butik, ditt kontor eller ditt garage.

LED panel ser i synnerhet till ett fantastiskt ljusinnehåll på de ställen där det inte finns något naturligt ljus på grund av brist på fönster.


48 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

48 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Vilken LED lyspanel skall jag välja?

Vilken LED panel du skall använda, beror på flera faktorer. Först och främst är det viktigt att du överväger storleken på dina LED paneler. På PlusLED erbjuder vi LED paneler i storlekar 60 x 60 och 30 x 120.

Dessutom skall du ta en titt på färgtemperaturen, som anges i Kelvin (K). Ju lägre siffran är, desto varmare ljus får du. Vi rekommenderar att du väljer en panel med 3000K, om det rör sig om en privat bostad eller ett kontor.

Om du däremot har behov av takpaneler till din verkstad eller ditt garage, då är en panel med 4000K en bra lösning.

En annan sak som du bör undersöka, är ljusstyrkan, som anges i lumen (lm). Ju högre siffran är, desto starkare är ljuset. Hur starkt ljuset skall vara beror på hur och var LED  panelen skall användas.

Sist men inte minst, skall du tänka över om LED panelen skall vara dimbar eller ej. Det kan i synnerhet vara en fördel i privata bostäder, eftersom du härmed också kan använda det som trivselbelysning. Här kan du välja LED paneler med antingen icke-dimbar driver eller med dimbar driver.

Vilka är fördelarna med takpaneler med LED belysning?

Om du är ute efter en kvalitetsbelysningslösning för kommersiellt eller privat bruk, som kan minska din elräkning och hjälpa miljön, är LED takpaneler det perfekta valet.

Med LED takbelysning i form av en flat taklampa, får du en utmärkt belysning, som kan dämpas allt efter den stämning och atmosfär du vill skapa. Dessutom är billig LED belysning mer effektiv än andra alternativ, har lång livslängd och tänds omgående.

Montering av LED paneler är lätt och enkel, eftersom de kan monteras på både gipstak, trätak och lättbetong m.m. Efter montering i en ram, placeras LED panelen direkt i taket. Det är verkligen ett bra val som takbelysning.