Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

LED Cykellykta | Front Ljus | 100lm | 3xAAA Batterier

Produktnummer: 7273

TURAIS LED cykellykta är en kraftfull cykellykta med en vit LED COB-diod som ger kraftfullt ljus med en ström på 100 lm. Den har tre ljusinställningar (100%, 50% och pulserande) och en batteribesparingsfunktion. Lyktan är lätt att installera på cykelramen och är tillverkad av högkvalitativ plast för maximal hållbarhet.

Lyktan använder 3xAAA-batterier (batterier ingår ej).

Hitta vårt utbud av batterier här


83 kr 

117 kr

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "LED Cykellykta | Front Ljus | 100lm | 3xAAA Batterier"

En kraftfull cykellampa lyser upp vägen

TURAIS cykellampa är den perfekta lösningen för cyklister som vill vara säkra och synliga på vägen. Med sin kraftfulla vita LED COB-diode sänder den ut en stark ljusstråle med en effekt på 100 lm. Detta innebär att du kan se vägen framför dig tydligt, även i totalt mörker. Samtidigt kommer andra trafikanter att kunna se dig på avstånd, vilket hjälper till att förebygga olyckor.

En cykelframlykta med tre ljusinställningar för maximal synlighet

TURAIS cykellampa har tre ljusinställningar: 100%, 50% och pulserande. Detta innebär att du kan välja den inställning som passar dig bäst, beroende på tidpunkten på dagen, väderförhållandena och dina personliga preferenser. Den pulserande inställningen är särskilt användbar för att fånga uppmärksamheten hos andra trafikanter, så att du kan hålla dig säker på vägen.

Batterisparfunktion håller din cykellampa igång

TURAIS cykellampa är utformad för att vara energieffektiv, så du behöver inte oroa dig för att byta batterier för ofta. Med sitt strömsparprogram kan du använda lampan i timmar utan att behöva byta batterier. Dessutom använder lampan LED-teknologi som förbrukar mindre energi än traditionella cykellampor, vilket gör den till ett miljövänligt val.

En bra cykellampa som är lätt att installera och använda

TURAIS cykellampa är otroligt lätt att installera. Setet inkluderar en fäste som fästs på din cykelram, så att du kan installera lampan på några minuter. När du är redo att köra, trycker du bara på knappen på toppen av lampan för att växla mellan de olika ljusinställningarna.

LED cykellampa av hög kvalitet för maximal hållbarhet

TURAIS cykellampa är tillverkad av högkvalitativ plast, vilket säkerställer att den är tillräckligt hållbar för att klara av utmaningarna som följer med regelbunden användning. Dessutom innebär den avancerade LED-teknologin att lampan är mer motståndskraftig än traditionella cykellampor, så du kan lita på att den håller i många år framöver.

Mer information "LED Cykellykta | Front Ljus | 100lm | 3xAAA Batterier"
Användningsområde: Inomhus, Utomhus
Färg: Gul, Svart
Ljuskälla typ: Indbygget LED (kan ikke skiftes)
Lumen: 100lm
Watt: 3W
EAN 5901299950005
Lumen 100
EAN 5901299950005

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ