Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Klotlampa Utomhus | Trädgårdslampa | Small Ø250 | E27 | IP65

Produktnummer: 6248S

Klotlampa - Ø250mm - E27 sockel - Täthetsklass IP65 - Inkl. 2m kabel med stickkontakt - Spjut för fastsättning i marken ingår

Klotformad trädgårdslampa i storlek small (Ø250mm) med E27 sockel. Du får en vacker trädgårdslampa som kan användas enskilt eller tillsammans med flera i olika storlekar. Den runda klot trädgårdslampan är idealisk för att skapa en mysig belysning i trädgården eller på terrassen. Med lampan följer 4 spjut så att lampan enkelt kan sänkas ner i jord eller gräsmatta. Lampan är klassad IP65 och är tillverkad med en utomhuskontakt och ett kraftigt gummikabel på 2m, som är värme- och fukttåligt.

Glödlampa säljs separat och kan hittas här!

474 kr 

Diameter

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Klotlampa Utomhus | Trädgårdslampa | Small Ø250 | E27 | IP65"

Klotlampa utomhus för mysig stämning

Klotlampa utomhus och klotlampor utomhus är det perfekta tillbehöret för din trädgård och terrass för att skapa en inbjudande och mysig atmosfär. Dessa klotlampor är designade för att komplettera utomhusmiljön med både stil och funktion. Vare sig du söker en enskild klotlampa eller flera klotlampor för att ljussätta din utomhusmiljö, finns det en lösning som passar just dina behov.

Välj rätt Klotlampa med E27 sockel

Vid val av klotlampa för utomhusbruk är det viktigt att tänka på ljuskällans typ och färgtemperatur. En klotlampa utomhus med E27 sockel ger dig flexibiliteten att välja precis den typ av belysning du önskar. För ett varmare ljus, välj en lampa med 3000K, medan en ljuskälla på 4000K ger en kallare, vitare belysning. Denna flexibilitet gör klotlampor utomhus till ett utmärkt val för alla som vill anpassa sin belysning efter särskilda önskemål eller evenemang.

Klotlampa utomhus med utbytbar lampa

En stor fördel med klotlampa utomhus är möjligheten att enkelt byta ut ljuskällan. Om din klotlampa skulle sluta fungera, behöver du inte ersätta hela armaturen. Genom att välja en klotlampa utomhus med utbytbar lampa förlänger du produktens livslängd och flexibilitet.

Färgglada klotlampor utomhus med Philips Hue

För dem som önskar addera en lekfull touch till sin trädgård eller terrass, erbjuder klotlampor utomhus med möjlighet till färgsättning en spännande lösning. Genom att använda Philips Hue lampor i dina klotlampor, kan du skapa dynamiska och färgrika miljöer som förhöjer stämningen vid alla typer av sammankomster.

Klotlampor i olika storlekar för varje utomhusmiljö

Vårt sortiment av klotlampor utomhus inkluderar modeller i flera olika storlekar för att passa just din trädgård eller terrass perfekt. Från det mindre formatet på Ø250mm till de större modellerna, finns det en klotlampa utomhus som möter dina specifika belysningsbehov. Välj mellan small, medium och large för att skapa den atmosfär du önskar.

Mer information "Klotlampa Utomhus | Trädgårdslampa | Small Ø250 | E27 | IP65"
Användningsområde: Inomhus, Utomhus
Diameter: Ø250mm
IP-klass: IP65
Ljuskälla typ: E27
Volt: 230V
Info 1 2m strömkabel med kontakt
Info 2 E27 (säljs separat)
Dimensionera Ø250mm
Material Plast (PE)
EAN 5902846011422
EAN 5902846011422

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ