Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 999 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

HUS & TRÄDGÅRD

Här har vi samlat en rad spännande produkter och kategorier som du kan ta en närmare titt på. Hos oss på PlusLED saluför vi ett brett spektrum av produkter, vilket gör att det finns något för alla smaker. 

Gemensamt för alla produkter är att de är i ytterst hög kvalitet och kan användas i många år framöver. I den här kategorin hittar du allt från julljus och dekorationsljus till ficklampor och pannlampor, fläktar, festivalgadgets, powerbanks och verktyg

Om du vill ha mer information om våra olika underkategorier, kan du klicka på särskilda underkategorier och läsa mycket mer om dem. Vid eventuella frågor är du likaledes välkommen att kontakta oss.

Populär i HUS & TRÄDGÅRD

Sätt rätt stämning med julljus och dekorationsljus

Skall du hålla en sommarfest i trädgården, eller vill du bara pynta lagom till Jul? I vår kategori med julljus och dekorationsljus kan du skapa helt rätt stämning oavsett vad du skall pynta för.

Du kan smycka din bostad med vackra julljusslingor eller göra ditt hem klart för fest med mysiga partyljusslingor. Vi saluför LED ljusslingor, där du kan hitta varianter för både utomhus- och inomhusbruk, beroende vad du skall använda dem till.

Förutom fina ljusslingor hittar du dessutom LED stearinljus, som både liknar och känns som riktiga stearinljus. Fördelen med dessa är, att du inte behöver byta dina ljus hela tiden, samtidigt bidrar de också till bättre inneklimat. 

På det sättet behöver du inte undvara den mysiga och trevliga stämningen som stearinljus ger, om du inte vill ha vanliga ljus tända i din bostad.

Kompakta och ljusstarka ficklampor och pannlampor i god kvalitet

Med en ficklampa eller en pannlampa är du alltid redo att gå ut, även när det är mörkt. I och med att vi saluför LED ficklampor och LED pannlampor är du garanterad starka lyktor, som samtidigt är kompakta, vilket gör dem lätta att ha med.

Pannlampor lämpar sig väl för aktiva göromål, eftersom du har händerna fria. Här placerar du lampan på huvudet, varefter du får ljus från pannan. Det är därför en idealisk lösning, om du skall arbeta i mörkret eller bara färdas runt utanför när det är mörkt. Du kan med fördel också använda dig av en pannlampa när du springer under sena kvällar eller tidiga morgnar.

I motsats till pannlampor är ficklampor bra för uppgifter där du inte skall använda händerna, utan har behov av starkt ljus. Har du behov av ljus för att se något i ett mörkt hörn, eller skall du bara snabbt kontrollera något utanför? I sådana fall är en LED  ficklampa mycket praktisk.

Vi har noggrant valt ut ett brett sortiment av diverse lyktor till konkurrenskraftiga priser utan att för den skull har kompromissat med kvaliteten.

Låt dig svalkas med stilrena fläktar

När det är varmt ute, drömmer de flesta av oss sig ofta långt bort, till ett ställe med kyla och aircondition. Men varför inte bara själv se till att ha det hemma? I den här kategorin hittar du ett stort urval av fläktar, som kan användas både i privata bostäder och på arbetsplatser.

Med vårt urval av fläktar hittar du både bordsfläktar och tornfläktar, vilket gör att det finns något för alla behov och önskemål.

Bordsfläktar kan användas för att kyla ner dig på kontoret eller, om du sitter i bostaden vid ett bord och arbetar. Om du vill ha en starkare fläkt, rekommenderas att du investerar i en tornfläkt. En tornfläkt är enkel och stilren och kan användas som luftkylare till många olika ändamål.

Alla våra fläktar är tystgående, vilket gör att du inte kommer att störas av en massa oljud. Dessa fläktar är därför ett fantastiskt alternativ för dig, som vill ha ett smart alternativ till att kylas ner under sommaren, utan även vill ha en förbättrad luftcirkulation.

Ha alltid en powerbank med dig när du är på språng

Med en powerbank kommer strömmen i din mobiltelefon aldrig att slut, inte ens när du är på språng och inte har möjlighet att sätta en laddare i ett vägguttag. En powerbank är nämligen en praktisk batterienhet, som du kan använda för att ladda din smartphone eller din surfplatta samt andra typer av elektroniska apparater.

Vi har samlat ett stort urval bestående av bästa powerbanks på marknaden avsedda för flera ändamål. Du hittar exempelvis små powerbanks, som du enkelt kan ha i väskan, ryggsäcken eller i bilen, så att du alltid kan ha den med dig.

Om du är trött på att strömmen i din smartphone alltid tar slut när du är på väg ut genom dörren, eller är du aldrig riktigt i närheten av ett vägguttag under loppet av dagen, är det värt att överväga en powerbank. 

Härmed är du alltid garanterad att kunna ladda dina elektroniska apparater, oavsett var du befinner dig.

Var redo för sommarens festivaler med ett praktiskt festivalset

Är du i gång med att förbereda dig för sommarens festivaler? När du skall på festival, är det mycket viktigt, att du har alla rätt saker med. Ta en titt på vårt urval av festivalgadgets, de kan medverka till att underlätta din dag på en festival.

Du kan både köpa smarta festivalgadgets som en del av ett paket eller enskilt, beroende på dina behov. 

I våra paket hittar du bland annat powerbanks för laddning av din mobiltelefon, Bluetooth-högtalare, USB-fläktar till tält och praktiska LED ljusstrips. 

Alla dessa saker tillsammans kan ge dig den bästa dagen på någon av sommarens många festivaler. Du kan ladda din mobil, hålla kampens öl kalla, ha häftigt ljus och lyssna på massor av bra musik samtidigt.

Uppgradera verktygslådan med allsidiga och praktiska verktyg

Har du en verktygslåda hemma, är det värt att uppgradera innehållet med jämna mellanrum. I den här kategorin hittar du verktyg, som i synnerhet är bra att ha vid gör-det-själv projekt, så du aldrig saknar något.

Du hittar allt från en värmepistol till en krymptång, som kan användas till en lång rad ändamål. Exempelvis kan vår allsidiga värmepistol avlägsna gammal lack eller målarfärg, böja plaströr och mycket mer, medan en kabelskotång är väl lämpad att använda till kabelsko och presshylsor.