Click to Hide Notification

swish             

 • GRATIS FRAKT

  Till paketbutik när du köper över 949 SEK

 • STORT URVAL

  Bra priser

 • LEVERANS

  2-4 vardagar

 • EXCELLENT

  Se våra kundrecensioner

Infravärmare & Terrassvärmare

Med våra terrassvärmare får du ett säkert, ekonomiskt och bekvämt sätt att värma ditt utomhusrum. En terrassvärmare är ett fantastiskt sätt att använda mer tid utomhus, även när vädret blir kallare.

Oavsett om du är ute efter en stilfull och modern elvärmare eller en utomhus värmelampa för att få värme när du äter utomhus, eller en klassisk och elegant terrassvärmare till ett trevligt utomhus uppehållsområde, hittar du det här hos oss på PlusLED.

Håll dig varm i din trädgård året runt med en elvärmare på terrassen

En elektrisk terrassvärmare ger dig möjlighet att njuta av att vara i trädgården eller på terrassen året runt. Håll dig varm och komfortabel på din utomhus terrass oavsett årstiden med hjälp av bästa terrassvärmare. 

Med en utomhus elvärmare kan du bara fortsätta sitta utomhus när solen går ner och till och med njuta av din trädgård under kallare månader. 

En elektrisk terrassvärmar erbjuder ögonblicklig värme, som kommer att säkerställa att du kan sitta utomhus i behagligare temperatur. En elektrisk värmepanel är en mycket effektiv värmekälla samt en praktisk lösning för dig som älskar att vistas utomhus.

1 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

1 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Varför välja en elektrisk terrassvärmare?

Elektriska terrassvärmare är inte det samma som utomhus gasvärmare eller en gasdriven terrassvärmare. Det är värmelampor framställda att producera värme med hjälp av ström, och de kan fås i flera olika typer. Det är ett ekonomiskt och försvarligt sätt att hålla ditt utomhusområde varmt och komfortabelt så länge som möjligt.

Bortsett från att göra om din terrass till en varm och inbjudande miljö, erbjuder en elektrisk terrassvärmare andra fördelar. 

En altanvärmare eller en elvärmare till vägguttag kan nämligen skapa en stämning samt en atmosfär, lika behaglig och skön som om du satt inomhus framför en öppen spis.

En elektrisk infravärmare erbjuder praktisk utomhusvärme

En av mest tilltalande fördelar med en elektrisk terrassvärmare är den enkla och flexibla designen. Elektriska terrassvärmare är lätta att betjäna, du skall bara ansluta dem till ett vägguttag och härefter njuta av den sköna värmen.

De kräver inte någon omfattande installation eller underhåll, vilket gör det till en praktisk värmelösning, som alla kan dra fördel av att ha på terrassen.

En elektrisk terrassvärmare är ytterst effektiv och pålitlig

Värmen från en elektrisk terrassvärmar kommer ögonblickligen, och du behöver inte sitta och frysa länge. Dessutom är terrassvärmarens utomhus uppvärmningsförmåga fantastisk, eftersom den effektivt värmer allt från människor till bord, möbler och föremål direkt omkring den i motsats till att värma luften. 

På så sätt skapas omgivande värme, så att ingen värme spills ut i den tomma luften. Dessutom är elvärmare pålitliga, då de fungerar på i stort sett alla tidpunkter oavsett temperaturen.

Köp en terrassvärmare i hög kvalitet till ett bra terrassvärmarerbjudande

Uppgradera din trädgård eller din terrass med vårt urval av terrassvärmare och värmelampor för utomhusbruk. Våra utomhus värmeapparater ger dig möjlighet att tillbringa avslappnande timmar utomhus i behaglig temperatur. 

Om du köper en utomhus värmelampa från PlusLED, får du en billig terrassvärmare. Dock är du säker på att vi uteslutande saluför terrassvärmare i hög kvalitet, så att du alltid kan sitta varmt utomhus.