Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Gu10 Spotlight | 230v Infälld spotlight | Prima I Mat Hvid

Produktnummer: 8860

Infälld strålkastare - Matt vit - 230V Spot - Gu10 (ljuskälla ingår ej) - Kan monteras direkt i isolering - Infälld höjd på 68mm - Enkel och smart skruvmontering med torx 10 skruvar - Enkelt klicksystem för Gu10 ljuskälla, där det finns ingen synlig monteringsfjäder på framsidan.

Här får du en PRIMA Spotlight, där alla material är tillverkade i högsta kvalitet.

145 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Gu10 Spotlight | 230v Infälld spotlight | Prima I Mat Hvid"

Snygg matt vit Gu10 spotlight med enkel installation

Platsen är gjord i en elegant matt vit finish som ger ett enkelt och läckert intryck i taket. Den inbyggda spotlighten levereras med en enkel skruvmonteringslösning via torx 10-skruvar samt ett enkelt klicksystem för Gu10 ljuskälla, där det inte finns någon synlig monteringsfjäder på framsidan.

Dessutom görs avlastning utan skruvar, vilket gör denna plats särskilt lätt att arbeta med.

230v plats för takmontering

Spotlighten kan enkelt monteras i trätak, gipstak och troldtekt / träbetong - för hålskärning, använd hålborr / hålsåg på Ø76mm - Vi rekommenderar alltid att göra en provskärning före slutmontering. Du kan se vårt urval av hålsågar / koppborrar här.

Letar du efter en LED infälld Spotlight?

Denna plats kan enkelt göras till en LED Spotlight. Allt du behöver göra är att montera en GU10 LED lampa på max 7,5w. Vi har samlat några av de mest populära Gu10 -platserna inkl. glödlampor här:

Vit rund fläck med ljuskälla

Rundpunkt i borstad aluminium med ljuskälla

Svarta fläckar med ljuskälla

PRIMA infälld Spotlight i högsta kvalitet - Elektrikarnas favorit!

Här får du en av marknadens allra bästa Gu10 Spotlight, där kvalitet och detaljer står i fokus. Med denna Spotlight får du bläddra.

- Extra starka skruvar . Många andra platser på marknaden har skruvar som lätt går sönder när de är utrustade med elverktyg. Denna plats är utrustad med förstärkta skruvar och svängarm för att förhindra detta.

- Plasthus, där säkerheten är i toppklass . Spotlighten kommer med ett extra kraftfullt och starkt bakhus. Alla plastdelar är gjorda av brandhämmande material.

- Extra fin anslutning till taket . Framsidan är utrustad med ett dubbelfjädringssystem som garanterar bästa anslutning till taket. Detta ger en extra fin finish.

- Enkelt alternativ för looping . Spotlighten har 5 klämmor för montering av kabel. F, N och Ground för matning, samt 2 extra klämmor som gör det möjligt att göra fler tändningar.

 

90 grader downlight / installationskabel används för montering - du hittar vårt urval här ( Downlight / Installationskablar) .

Mer information "Gu10 Spotlight | 230v Infälld spotlight | Prima I Mat Hvid"
Färg: Vit
IP-klass: IP21, IP44
Ljuskälla typ: Gu10
EAN 5712716088603
Info 1 5 ST. Ansluts med fast avlastning för kabel, utan skruvar
Dimensionera Installationshöjd: 68mm
Lutningsvinkel 30°
Material Plast og Aluminium
Håldiameter Ø76mm (utför testskärning före eventuell installation)
lampdiameter 90mm (fram)
EAN 5712716088603

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ