Click to Hide Notification

swish             

 • GRATIS FRAKT

  Till paketbutik när du köper över 949 SEK

 • STORT URVAL

  Bra priser

 • LEVERANS

  2-4 vardagar

 • EXCELLENT

  Se våra kundrecensioner

Govee Termometer och Hygrometer | WiFi + Bluetooth (H5179)

Govee WiFi termometer Hygrometer är ett pålitligt och exakt sätt att övervaka temperaturen och luftfuktigheten i ditt hem eller kontor. Med sin avancerade schweiziska sensor kan du vara säker på att dina mätningar är exakta till ±0,3°C (±0,54°F) och ±3%RH. Den trådlösa funktionen gör det enkelt att övervaka dina mätningar från din telefon eller surfplatta via Govee Home-appen. Batteridriven och liten i storlek, det är lätt att placera den var som helst och ta den med dig överallt. Perfekt för inkubatorer, klimatkammare, vinkylare och andra platser där noggrann övervakning av luftfuktigheten är viktig.

Med appen Govee Home kan du även skapa olika larm och aviseringar så att du får besked om det sker förändringar i temperatur eller luftfuktighet. Du kan även anpassa olika inställningar och få en mer detaljerad överblick över din inomhusmiljö. Med den fjärranslutna WiFi-övervakningen kan du enkelt och snabbt reagera på alla förändringar i temperatur eller luftfuktighet, oavsett var du befinner dig.

Govee WiFi Termometer Hygrometer är också en idealisk lösning för dem som har växter eller djur som kräver ett specifikt klimat. Med den här enheten kan du säkerställa att optimala förhållanden upprätthålls och låta dig ta kontroll över dina projekt samtidigt som du har förmågan att reagera snabbt på alla förändringar i temperatur eller luftfuktighet.

Den lilla storleken och den trådlösa funktionen gör det också enkelt att integrera Govee WiFi Termometer Hygrometer med andra smarta hemenheter för att automatisera klimatkontrollen i ditt hem eller på kontoret. Den har också lång batteritid och är pålitlig för långvarig användning.

Artikelnummer: 1922
349,00 SEK

Förvänta. leverans 2-4 arbetsdagar

 • Frakt 69 SEK till paketbutik
 • Gratis Frakt till paketbutik när du köper över 949 SEK
 • Leverans 2-4 arbetsdagar

Trustpilot

Detaljer

Govee WiFi Termometer Hygrometer

Govee WiFi Termometer Hygrometer är en trådlös sensor som ger användarna möjlighet att övervaka temperaturen och luftfuktigheten i deras hem eller kontor. Det är en liten och bärbar enhet som kan placeras var som helst i huset och anslutas trådlöst till internet.

Smart hemövervakning med Govee WiFi Termometer Hygrometer

Govee Termometer Hygrometer är en oumbärlig del av din smarta hemövervakning. Med den medföljande Govee Home-appen får du inte bara möjligheten att övervaka temperaturen och luftfuktigheten i ditt hem eller kontor, utan du kan också anpassa dina inställningar och få en mer detaljerad överblick över din inomhusmiljö. Med appen kan du enkelt skapa olika larm och meddelanden som du kommer att få om det sker några förändringar i temperaturen eller luftfuktigheten. Dessutom kan du få värdefulla råd och rekommendationer baserat på mätningarna som utförs, så att du kan förbättra din inomhusmiljö för att uppnå en mer hälsosam och bekväm livsstil.

Hög noggrannhet och tillförlitlighet

Govee Hygrometer har en avancerad schweizisk sensor som garanterar hög noggrannhet i mätningarna. Med en noggrannhet på 0,54°F för temperatur och +3%RH för luftfuktigheten, är den idealisk för övervakning av luftfuktigheten i inkubatorer och klimatkammare.

Dessutom är denna termometer extremt användarvänlig med enkel anslutning till WiFi, vilket gör att du kan övervaka temperatur och luftfuktighet från var som helst i världen. Du kan också ställa in anpassade varningar för att bli meddelad om temperatur- eller luftfuktighetsnivåer går utanför det förväntade området.

Vidare kan du enkelt integrera Govee WiFi Termometer Hygrometer med andra smarta hem-enheter för att automatisera klimatkontrollen i ditt hem eller kontor. Den har också en lång batteritid och är tillförlitlig för långvarig användning.

Trådlös termometer och hygrometer för hemmet

Govee Termometer är en trådlös termometer och hygrometer som ger dig möjlighet att övervaka temperaturen och luftfuktigheten i ditt hem eller kontor utan att behöva använda sladdar eller kablar. Den använder trådlös teknik för att ansluta till internet, så att du kan fjärrövervaka dina temperatur- och fuktdatabaser från vilken enhet som helst med internetuppkoppling.

Govee Home app

Govee Home appen är en gratis app som ger dig möjlighet att övervaka temperaturen och luftfuktigheten i ditt hem eller kontor på ett enkelt och överskådligt sätt. Appen ger dig också möjlighet att skapa olika larm och meddelanden så att du kan få meddelanden när det sker förändringar i temperaturen eller luftfuktigheten.

Mer information

EAN
EAN
6974316990024
Dimensionera 7,19 x 7,19 x 2,39 cm
Info 1 Strömkälla: 3xAA-batterier (ingår)
Info 2 WiFi og Bluetooth
Leverans Förvänta. leverans 2-4 arbetsdagar
Datablade Brugervejledning (3.43 MB)