Click to Hide Notification

swish             

 • GRATIS FRAKT

  Till paketbutik när du köper över 949 SEK

 • STORT URVAL

  Bra priser

 • LEVERANS

  2-4 vardagar

 • EXCELLENT

  Se våra kundrecensioner

Govee Smart Lampa | Wi-Fi + Bluetooth | RGBWW | E27 | Dimbar

Govee Smart lampa är det perfekta sättet att uppgradera belysningen i ditt hem. Denna mångsidiga E27 lampa är dimbar och kan anslutas till både WiFi och Bluetooth, vilket gör det enkelt för dig att skapa önskad belysning i vilket rum som helst. Oavsett om du vill ha en mysig atmosfär i vardagsrummet eller fokuserad belysning på kontoret kan Govee Smart lampa anpassas efter dina behov. Lampan kan enkelt styras via röstkommandon eller en app, där du kan justera färgtemperaturen från kallvitt till varmvitt, samt välja mellan 16 miljoner olika färger. Synkronisering med musik är också ett alternativ, så att du kan skapa en festlig eller avslappnad atmosfär, beroende på ditt humör. Dessutom är lampan energisnål, så du kan spara på elräkningen, samtidigt som du har full kontroll över belysningen i ditt hem. Lampan har även smarta funktioner och är kompatibel med olika smarta hemsystem som Google Home och Amazon Alexa, så att du kan integrera den i din smarta hemuppställning. Med Govee Smart lampa kan du skapa den perfekta belysningen i ditt hem på ett enkelt och bekvämt sätt.

Kan endast användas med 2,4 GHz Wi-Fi + Bluetooth

Artikelnummer: 1918
289,00 SEK

Förvänta. leverans 2-4 arbetsdagar

 • Frakt 69 SEK till paketbutik
 • Gratis Frakt till paketbutik när du köper över 949 SEK
 • Leverans 2-4 arbetsdagar

Trustpilot

Detaljer

RGBWW lampa perfekt för ditt smarta hem

Om du vill ha ett mer teknologiskt avancerat och bekvämt hem är denna lampa från Govee ett utmärkt val. Dessa lampor ger dig fullständig kontroll över belysningen i ditt hem och du kan styra dem med din röst via en smart assistent, en app eller en fjärrkontroll. Dessutom kan du också justera färgen och ljusstyrkan på belysningen så att den passar dina preferenser och humör. Lampan är dimbar, vilket innebär att du kan justera ljusstyrkan till den nivå du behöver. Du kan till och med skapa en mer avslappnad eller romantisk stämning i rummet genom att justera ljusstyrkan.

Installation och användning av Govee Smart lampa

Installationen av en smart lampa från Govee är enkel och problemfri. Anslut dem enkelt till ditt befintliga hemnätverk och styr belysningen med din smartphone eller surfplatta. Du kan programmera olika ljusinställningar baserat på tid på dagen och ställa in en tidtabell för att släcka eller tända ljuset. Govee lampan är ett utmärkt val om du vill uppgradera ditt hem till en mer tekniskt avancerad och bekväm plats. Deras avancerade funktioner och enkla installation och användning kommer att göra din vardag mer praktisk och bekväm.

Mångsidig och energieffektiv Govee Smart lampa för alla tillfällen

Govee WiFi lampor är mångsidiga och idealiska för användning i olika rum i ditt hem, som vardagsrummet, sovrummet eller till och med badrummet. Du kan också använda dem för att skapa en festlig atmosfär vid fester eller andra sociala evenemang. En annan fördel med lampan är att de är energieffektiva tack vare deras LED teknik, som är mer effektiv än traditionella glödlampor. Detta innebär att du kan spara på din elräkning samtidigt som du har full kontroll över belysningen i ditt hem.

Kompatibel med Google Home och Amazon Alexa

Govee lampan är kompatibel med olika smarta hemsystem, som Google Home och Amazon Alexa, vilket ger dig möjlighet att integrera dem i ditt befintliga smarta hemsystem och styra belysningen tillsammans med andra smarta hemenheter. Med dessa lampor kan du justera färgen på belysningen för att anpassa den till dina preferenser eller humör, från varmt vitt till kallt vitt och ett brett utbud av färger. Dessutom kan du också använda DIY-läge för att skapa din egen färg och ljusstyrka.

Förutom att erbjuda ett brett utbud av inställningar är Govee lampan också mycket enkel att använda. Du kan styra belysningen med din röst via en smart assistent, en app eller en fjärrkontroll. Du kan också programmera olika ljusinställningar baserat på tid på dagen och ställa in en tidtabell för att släcka eller tända ljuset.

Mer information

EAN
EAN
6974316992745
Ansökan Inomhus
Watt 12W
Färgtemp. 2700-6500K
Färgåtergivning (Ra / CRI) CRI>90
Lumen 1200lm
Uppskattad livslängd 25.000t
Dimbar Ja
Typ av ljuskälla Indbygget LED
Info 1 Kan endast användas med 2,4 GHz Wi-Fi + Bluetooth
Info 2 RGBWW - 16 miljoner färger + Varmvitt och kallvitt.
Kompatibilitet Google Home og Amazon Alexa
Leverans Förvänta. leverans 2-4 arbetsdagar