Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Google Nest Hub 2. Generation | Träkol | Smart högtalare

Produktnummer: 9102
Google Nest Hub 2 är den ultimata smarta hemassistenten som ger dig kontroll och bekvämlighet som aldrig förr. Med en skarp 7 tums pekskärm och förbättrad ljudkvalitet kan du enkelt styra alla dina smarta enheter från en central plats. Nest Hub 2 är helt integrerad med Google Assistant, så att du kan få svar på frågor, se kalenderhändelser och till och med styra kompatibla smarta enheter med bara din röst. 

1 188 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Google Nest Hub 2. Generation | Träkol | Smart högtalare"

Hemassistenten för ditt smarta hem

Google Nest Hub 2 är den ultimata smarta hemassistenten som ger dig kontroll och bekvämlighet som aldrig förr. Med avancerade funktioner och en elegant, kompakt design är den här enheten det perfekta valet för alla som vill förvandla sitt hem och göra det mer intelligent och automatiserat.

Skarp skärm och imponerande ljud med Google Nest Hub

Nest Hub 2 är utrustad med en skarp 7-tums pekskärm som ger dig ett intuitivt sätt att styra ditt hem. Oavsett om det gäller att justera belysningen, kolla väderprognosen eller streama dina favoritfilmer och TV-serier, kommer den klara skärmen att imponera på dig. Den levererar också en förbättrad ljudkvalitet med 50 % mer bas för en bättre lyssningsupplevelse, vilket gör den perfekt för musik, poddsändningar och konversationer med Google Assistant.

Snabb och användarvänlig kontroll av dina smarta hemenheter

Med Google Nest Hub 2 kan du enkelt styra alla dina smarta enheter från en central plats. Använd din röst för att tända och släcka lampor, justera termostaten, låsa dörrar och mer. Du kan också använda gester för att interagera med enheten och styra med en enda hand. Det intuitiva användargränssnittet gör det enkelt att planera aktiviteter, ta emot påminnelser och koordinera din dag.

Intelligent hem med många funktioner

Google Nest Hub 2 tar personlig underhållning till en ny nivå. Med tillgång till populära streamingtjänster som Netflix, YouTube och Spotify kan du enkelt njuta av dina favoritfilmer och musik. Den här enheten är också helt integrerad med Google Assistant, så att du kan få svar på frågor, se kalenderhändelser och till och med styra kompatibla smarta enheter med bara din röst.

Säkerhet och integritet i fokus

Din säkerhet och integritet är av yttersta vikt. Google Nest Hub 2 ger dig full kontroll över mikrofon- och kamerafunktionerna. Med ett enkelt tryck kan du stänga av mikrofonen och blockera kameran för att skydda din integritet.

Google Nest Hub 2 är den ultimata smarta hemassistenten som ger bekvämlighet, underhållning och säkerhet till ditt hem. Gör din vardag enklare och bekvämare med denna imponerande enhet designad för att passa perfekt in i din moderna livsstil.

Mer information "Google Nest Hub 2. Generation | Träkol | Smart högtalare"
Användningsområde: Inomhus
Färg: Mørkegrå
EAN 193575023625
EAN 193575023625

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ