Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Gamer musmatta | RGB | ZODIAC

Produktnummer: 72318
Denna tåliga RGB-musmatta är perfekt för spel. Den är gjord av högkvalitativa material och har en slät yta som maximerar prestandan och ökar precisionen hos din mus. Med 10 olika bakgrundsbelysningslägen kan du skapa en atmosfär som passar ditt humör och spel. Denna musmatta är kompatibel med både optiska och lasermöss. 

168 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Gamer musmatta | RGB | ZODIAC "

Slitstark RGB-musmatta för spel

Denna tåliga RGB-musmatta är gjord av högkvalitativa material. Den är utrustad med LED-lampor som kan ställas in på olika färger och effekter. Musmattan har en slät yta som maximerar prestandan och ökar precisionen på din mus under spel och arbete. Den halkfria gummibasen förhindrar att musmattan glider runt under användning. Den är kompatibel med både optiska och lasermöss.

10 bakgrundsbelysningslägen

Välj mellan 10 olika bakgrundsbelysningslägen för att passa din personliga stil och humör.

Ökad precision och spelupplevelse

Denna RGB-musmatta är designad för att förbättra din spelupplevelse genom att öka precisionen och precisionen hos din mus. Den släta ytan gör att du kan flytta musen fritt och snabbt, utan att tappa precision.

Hållbar konstruktion och lång livslängd

Musmattan är tillverkad av högkvalitativa material som säkerställer långvarig hållbarhet. Den är designad för att tåla intensiv användning och bibehålla sin kvalitet över tid. Storleken ger dig tillräckligt med utrymme för att flytta musen, samtidigt som den passar perfekt på ditt skrivbord.

Skapa atmosfär med bakgrundsbelysning

Med de 10 olika bakgrundsbelysningslägena kan du skapa en atmosfär som passar ditt humör och spel. Välj bland livfulla färger, mjuka övergångar och mycket mer. Den justerbara ljusstyrkan gör att du kan justera belysningen efter dina preferenser och omgivande ljusförhållanden.

Mer information "Gamer musmatta | RGB | ZODIAC "
Färg: Svart
EAN 5901299943236
EAN 5901299943236

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ