Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Gamer musmatta | Grön | 440x354x4mm

Produktnummer: 72315
Vår gamer-musmatta är det perfekta tillbehöret för passionerade spelare. Designad speciellt för spelare, denna moderna och hållbara musmatta ger en förstklassig spelupplevelse. Med exceptionell precision och kontroll kan du njuta av en mjuk och flytande rörelse tack vare tygets struktur. Den halkfria gummibasen på musmattan säkerställer stabilitet under intensiva spelsessioner. Med måtten 440x354x4mm får du gott om utrymme att röra musen fritt och bekvämt.

134 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Gamer musmatta | Grön | 440x354x4mm"

Gamer musmatta

Är du en passionerad spelare som letar efter det perfekta tillbehöret till din spelstation? Då är vår gamer-musmatta det självklara valet för dig. Designad speciellt för spelare, denna moderna och hållbara musmatta ger en förstklassig spelupplevelse.

Enastående precision och kontroll

Vår gamer-musmatta är kompatibel med både laser- och optiska möss, så du kan vara säker på att den passar din valfria mus perfekt. Tack vare tygets struktur får du både hög hastighet och exakt kontroll över musen. Du kommer att uppleva en smidig och flytande rörelse som ger dig en fördel i alla situationer.

Stabilitet och hållbarhet

Musmattans bas är gjord av halkfritt gummi, vilket förhindrar att den glider runt på skrivbordet, även under intensiva spelsessioner. Vår gamer-musmatta är designad för att hålla och du kan lita på att den är en pålitlig partner för många år av spelande.

Mått som ger utrymme för rörelse

Med måtten 440x354x4mm får du utrymme att röra musen fritt och bekvämt. Du kommer aldrig mer att uppleva begränsningar i dina rörelser eller bli störd av att musen träffar kanten på musmattan.

Toppklass kvalitet och design

Vi kompromissar inte med kvaliteten på våra produkter. Vår gamer-musmatta är gjord av material av högsta kvalitet för att säkerställa långvarig prestanda och hållbarhet. Den moderna designen passar perfekt in i alla spelinställningar och ger din spelstation en extra touch av stil och elegans.

Mer information "Gamer musmatta | Grön | 440x354x4mm"
Färg: Grön
EAN 5901299908525
Dimensionera 440x354x4mm
EAN 5901299908525

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ