Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Gamer musmatta | Galaxy | GamePro | 900x400x3mm

Produktnummer: 6382
Denna musmatta är designad för att optimera din spelupplevelse. Med sin täta struktur och speciella beläggning får du otroligt smidiga musrörelser samtidigt som du är hållbar och motståndskraftig mot smuts, skador och vätskespill. Mattan har en bredd på 90 cm, längd 40 cm och en tjocklek på 3 mm. Den är dessutom vattentät, lätt att rengöra och har sydda kanter för både hållbarhet och estetik.

151 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Gamer musmatta | Galaxy | GamePro | 900x400x3mm"

Optimera din spelupplevelse med denna gamer-musmatta

Om du letar efter ett sätt att förbättra din spelupplevelse är GamePro Mouse Pad det perfekta tillbehöret för dig. Med sin täta struktur och speciella beläggning är den designad för att ge dig otroligt mjuka musrörelser, samtidigt som den är hållbar och motståndskraftig mot smuts, skador och vätskespill.

Hög kvalitet och hållbarhet

Denna musmatta är gjord av ett hållbart material som säkerställer långvarig användning och prestanda. Den har en vattentät yta som är lätt att rengöra och skyddar din bordsskiva från skador, smuts och även lätta spill. Den halkfria gummibaksidan säkerställer att mattan sitter säkert på ytan och förhindrar att den glider, även under de mest intensiva virtuella matcherna. De sydda kanterna ger inte bara en estetisk finish, utan förstärker också mattans kanter för att skydda dem från slitage och skador.

Perfekt musmatta för spel och arbete

Musmattan är designad för att möta behoven hos både spelare och professionella användare. Den mjuka musrörelsen som möjliggörs av mattan säkerställer exakt och flytande spårning, oavsett om du spelar intensiva actionspel eller arbetar. Med en bredd på 40 cm och en längd på 90 cm ger mattan dig gott om utrymme att röra musen fritt och bekvämt. Den har en tjocklek på 3 mm, vilket ger en idealisk balans mellan komfort och stabilitet.

Mer information "Gamer musmatta | Galaxy | GamePro | 900x400x3mm"
Användningsområde: Inomhus
Färg: Svart
EAN 4820216971422
Dimensionera 900x400x3mm
EAN 4820216971422

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ