Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Gamer musmatta | Flamdesign | 440x354x4mm

Produktnummer: 72313
Gamer musmatta - Få optimal precision och kontroll i dina spel med vår moderna och hållbara musmatta. Kompatibel med både laser och optiska möss. 
Mått: 440x354x4mm.

168 kr 

Omedelbart tillgänglig, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Gamer musmatta | Flamdesign | 440x354x4mm"

Gamer-musmatta - Den ultimata spelupplevelsen

Ge ditt spel ett lyft med vår gamer-musmatta. Med denna moderna och tåliga musmatta är du garanterad optimal precision och kontroll under dina spel. Oavsett om du använder en laser eller optisk mus, kommer den speciella väven av tyget att säkerställa hög hastighet och exceptionell kontroll över musen.

Designad för spel

Vår gamer-musmatta är gjord för gamers av gamers. Den har designats med känsla för detaljer för att säkerställa bästa möjliga spelupplevelse. Mattans mått på 440x354x4mm ger dig gott om utrymme för rörelse, samtidigt som den inte tar upp onödigt utrymme på ditt skrivbord.

Optimal precision och kontroll

Med vår gamer-musmatta är du garanterad den ultimata precisionen och kontrollen. Det halkfria gummit på undersidan av mattan förhindrar att den glider runt under intensiva spelsessioner. Oavsett om du spelar snabba FPS-spel eller taktiska strategispel kan du lita på att din mus rör sig exakt och snabbt på musmattan.

Mångsidighet och hållbarhet

Vår gamer-musmatta är kompatibel med både laser- och optiska möss. Oavsett vilken typ av mus du föredrar kommer du att uppleva problemfri prestanda på vår musmatta. Den höga kvaliteten och hållbarheten säkerställer att du kan njuta av den under lång tid framöver.

Mer information "Gamer musmatta | Flamdesign | 440x354x4mm"
Färg: Svart
EAN 5901299908471
Dimensionera 440x354x4mm

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPT OCKSÅ