Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Gamer mus | LED med RGB | USB-C

Produktnummer: 72317
Denna MX302 NEMESIS-mus med LED RGB-belysning är speciellt designad för professionella spelare. Med sin ergonomiska form och material som förhindrar handtrötthet under spel kan du spela i timmar utan problem. Musen har en optisk sensor med justerbar upplösning som ger exakt markörpositionering i spel. Den är utrustad med en förstärkt USB-C-kontakt som säkerställer en pålitlig anslutning. 

304 kr 

Omedelbart tillgänglig, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Gamer mus | LED med RGB | USB-C"

Mus med RGB-belysning

Denna mus med RGB-belysning är speciellt designad för professionella spelare. Med sin ergonomiska form och material som förhindrar handtrötthet under spel, kommer du att kunna spela i timmar utan problem. Knapparna "Nästa" och "Föregående" gör det enkelt att navigera i webbläsare, spel och andra applikationer. Den optiska sensorn med justerbar upplösning ger exakt markörpositionering i spel. Musen är utrustad med en förstärkt USB-C-kontakt som säkerställer en pålitlig anslutning. Denna mus kommer definitivt att komma väl till pass när du spelar dina favoritspel under en längre tid.

Ergonomisk design

Med sin ergonomiska design och noggrant utvalda material kan du spela i timmar utan att uppleva handtrötthet. Den optiska sensorn säkerställer exakt markörpositionering så att du kan vara exakt i alla situationer. De programmerbara knapparna gör det enkelt att anpassa musen efter dina behov. USB-C-anslutningen säkerställer en stabil och pålitlig anslutning till din dator.

Justerbar belysning

Med den inbyggda RGB-bakgrundsbelysningen kan du anpassa utseendet på musen efter din stil och ditt humör. Välj från ett brett urval av färger och ljusmönster för att skapa din egen unika spelupplevelse. Samtidigt är musen kompatibel med både Windows och Mac, så du kan använda den på din föredragna plattform.

Den perfekta musen

Den medföljande USB-C-kabeln är 1,2 m lång, vilket ger dig tillräcklig rörelsefrihet utan att begränsa din spelupplevelse. Uppgradera din spelupplevelse med den här musen med RGB-belysning. Oavsett om du är en professionell spelare eller bara tycker om att spela på fritiden kommer denna mus att ge dig precisionen och komforten du behöver. Ta kontroll över ditt spel och nå nya höjder med denna fantastiska mus.

Mer information "Gamer mus | LED med RGB | USB-C"
Färg: Svart
Ljus färg: RGB
EAN 5901299945452
Info 1 Sladdarna mäter 1,2 m

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPT OCKSÅ