Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Gamer mus | LED med RGB | 1000-6000 DPI

Produktnummer: 72316
Denna gamermus med LED RGB-belysning är speciellt designad för professionella spelare. Musen har en ergonomisk form och använder material som förhindrar handtrötthet under spelets gång. Den optiska sensorn med justerbar upplösning ger exakt markörpositionering i spel.

304 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Gamer mus | LED med RGB | 1000-6000 DPI"

Professionell mus för spelare

Denna mus med LED RGB-belysning är speciellt designad för professionella spelare. Med sin ergonomiska form och användning av material som motverkar handtrötthet under spelets gång kan du spela i timmar utan obehag. Den optiska sensorn med justerbar upplösning ger exakt markörpositionering i spel. Musen är utrustad med en kabel som säkras med ett textilskydd och förstärkt USB-kontakt. Den här musen kommer utan tvekan att vara användbar för att spela dina favoritspel under lång tid.

Ergonomisk design för komfort

Denna mus är designad med fokus på komfort under långa spelsessioner. Den ergonomiska formen och kvalitetsmaterialen säkerställer att dina händer förblir bekväma och fria från trötthet, även under intensiva spel.

Exakt markörpositionering

Med den optiska sensorn och den justerbara upplösningen kan du uppnå exakt markörpositionering i spel. Oavsett om du behöver sikta exakt i skjutspel eller navigera runt i ett strategispel kan du lita på att musen levererar korrekta och pålitliga resultat.

Hållbar konstruktion och kabeldesign

Musen är byggd för att hålla. Den är utrustad med en kabel säkrad med ett textilskydd och en förstärkt USB-kontakt, vilket säkerställer pålitlig och hållbar prestanda även under intensiv användning.

Mer information "Gamer mus | LED med RGB | 1000-6000 DPI"
Färg: Svart
Ljus färg: RGB
EAN 5901299941119
Info 1 1000-6000 DPI
EAN 5901299941119

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ