Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Flexibel smartphonehållare | Mobilhållare med bordsklämma

Produktnummer: 72308
Denna flexibla smartphonehållare är designad för att ge dig ett praktiskt och bekvämt sätt att använda din surfplatta eller smartphone. Med en stadig bordsklämma kan du enkelt fästa hållaren på en bordsskiva, hylla eller till och med en sängstolpe. Den flexibla armen och 360 graders roterande klämman gör att du kan placera din enhet i önskat läge. Hållaren rymmer enheter med en bredd på 115-175 mm och har en mjuk beläggning för att skydda din enhet. Perfekt för arbete, filmer eller andra aktiviteter med din surfplatta eller telefon.

105 kr 

117 kr

Omedelbart tillgänglig, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Flexibel smartphonehållare | Mobilhållare med bordsklämma"

Smidig smartphonehållare för ett praktiskt och bekvämt grepp

En flexibel smartphonehållare är ett måste för alla som vill njuta av sin surfplatta eller smartphone på ett praktiskt och bekvämt sätt. Denna mobilhållare med bordsklämma är designad för att ge dig den bästa upplevelsen oavsett om du arbetar, tittar på film eller gör andra aktiviteter med din enhet.

Håll din enhet säkert på plats

Med sin robusta bordsklämma kan denna hållare enkelt fästas på en bordsskiva, en hylla, en skåpvägg eller till och med en sängstolpe. Klämman är fodrad med en mjuk beläggning som skyddar ytan och förhindrar skador. Den flexibla armen och den 360 graders roterande klämman gör att du kan placera din surfplatta eller smartphone i valfri position.

Perfekt för alla enheter

Denna mobilhållare rymmer enheter med en bredd på 115-175 mm. Oavsett om det är en smartphone eller surfplatta, kommer denna hållare att se till att din enhet hålls säker och stabil.

Gör din vardag mer bekväm

Med denna flexibla smartphonehållare får du inte bara ett praktiskt sätt att använda din enhet, utan också en bekväm och ergonomisk lösning. Du kan undvika att anstränga händer och nacke när du använder enheten under en längre tid. Oavsett om du är på kontoret, hemma eller på språng kommer vår mobilhållare att vara din trogna följeslagare.

Mer information "Flexibel smartphonehållare | Mobilhållare med bordsklämma"
Färg: Svart
EAN 5901299958780
Kompatibilitet Enheter med en bredd på 115÷175mm
Info 1 Hållarens armlängd: 70cm | Justeringsvinkel: 360 grader
Info 2 Klämman passar ytor på 0÷70mm

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPT OCKSÅ