Click to Hide Notification

swish             

 • GRATIS FRAKT

  Till paketbutik när du köper över 949 SEK

 • STORT URVAL

  Bra priser

 • LEVERANS

  2-4 vardagar

 • EXCELLENT

  Se våra kundrecensioner

ELINSTALLATION

I den här kategorin hittar du vårt samlade urval av diverse typer av elartiklar, därför skall du gå på upptäcktsfärd och låta dig inspireras. Om du redan vet vad du söker, har vi gjort det lätt för dig att hitta. Du kan nämligen gå direkt till våra sidor med underkategorier:

- Sensorer

- Ljusdämpare / dimmers

- LED Drivers

- Kablar

- Koppborr/Hålborr/Hålsåg

- Monteringsmuffar

- Monteringsdosor / förgreningsdosor

- Timers & Reläer

Hos oss på PlusLED skall du förvänta dig att få både produkter och service i absolut högsta kvalitet på marknaden. Vi hjälper både företagskunder, offentliga institutioner och privatkunder med att hitta rätt elartiklar hos oss. Ta en titt på vårt sortiment och låt dig inspireras. Vi ser fram emot att ha dig som kund hos oss.

 

Underkategorier

Artiklar 1 till 100 av totalt 186

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Sida:
 1. 1
 2. 2

Artiklar 1 till 100 av totalt 186

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Sida:
 1. 1
 2. 2

Låt dig inte luras av låga priser på elartiklar

Har du tagit dig tid att titta på vårt urval av elartiklar? Då har du garanterat observerat att vi har ett ytterst spännande urval inom billiga elartiklar. Hos oss på PlusLED strävar vi efter att hitta kvalitetsprodukter till bra priser. Det är nämligen till glädje för våra kunder. 

Du skall med andra ord inte låta dig luras av att vi är billiga. Våra produkter är i absolut bästa kvalitet, även om du hittar dem till riktigt bra priser. Som kund hos PlusLED skall det komma dig till godo att du är sparsam och handlar billigaste elartiklar.

Elpriser och elförsäljning, som gör både privatkunder och företagskunder glada

I dag har det blivit mycket vanligt förekommande att både privatkunder och företagskunder handlar sina elartiklar online. Det finns inte något att säga till om eftersom det är snabbt och enkelt samt betydligt mindre tidskrävande i en stressig vardag. 

Är du en privatkund som har ett gör-det-själv projekt hemma, där du skall använda elartiklar? Eller är du ett proffs som har behov av lågpriseartiklar? Oavsett vilket, du har hamnat på rätt ställe. 

Om du väljer att handla hos PlusLED, slipper du åka runt i specialbutiker och byggmarknader för att hitta just de elartiklar som du har behov av. I stället kan du i lugn och ro titta på alla våra effektiva och hållbara kvalitetsprodukter, hemma från din soffa. 

Köp lågpriselektronik i hög kvalitet och få god kundservice

Om du är i tvivel om du har kommit fram till rätt produkt till ditt projekt? Om så är fallet, bör du omgående kontakta vår kundtjänst. Vi är alltid redo att ge dig ett got råd eller relevant vägledning, så du faktiskt köper en produkt som du kan använda till den tilltänkta uppgiften. 

Du är inte lämnad åt dig själv när du handlar hos oss på PlusLED. Vi tar oss gärna god tid för att hjälpa dig med att hitta just de produkter på vår hemsida som du har behov av.