Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Type 2 laddkablar

Type 2 laddkablar till elbilar

Type 2 laddkablar har blivit standarden för laddning av elbilar i Europa och de erbjuder ett effektivt och pålitligt sätt att ladda din elbil. Dessa kablar är kompatibla med de flesta elbilar på marknaden och kan användas både för hemmaladdning och vid offentliga laddstationer. Med en Type 2 laddkabel kan du säkerställa att din elbil alltid är redo att användas, oavsett var du befinner dig.

Hemmaladdning av elbil med Type 2 kablar

Hemmaladdning av din elbil har blivit mer bekvämt och effektivt med Type 2 laddkablar. Dessa kablar är designade för att ge en säker och stabil laddning i ditt eget hem. Genom att installera en laddstation hemma och använda en Type 2 laddkabel kan du njuta av fördelarna med att ha en fulladdad bil varje morgon, vilket sparar tid och ger dig frihet att köra när det passar dig bäst.

Offentlig laddning med Type 2 laddkablar

När du är på resande fot är det viktigt att ha tillgång till pålitliga offentliga laddningsmöjligheter. Type 2 laddkablar är kompatibla med de flesta offentliga laddstationer, vilket gör dem till ett idealiskt val för långdistansresor och dagliga pendlingar. Med en Type 2 laddkabel kan du enkelt hitta en laddstation och snabbt få din elbil laddad, så att du kan fortsätta din resa utan besvär.

Lång hållbarhet på Type 2 laddkablar

Type 2 laddkablar är kända för sin hållbarhet och långa livslängd. De är designade för att klara av daglig användning och de utmaningar som följer med regelbunden laddning. Med robust konstruktion och högkvalitativa material säkerställer Type 2 laddkablar en långvarig och pålitlig laddningslösning som kan hantera även de mest krävande förhållanden.

Populära i Type 2 laddkablar