Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Elbilsladdare

Laddstation elbil - Laddbox utan abonnemang

I denna kategori hittar du laddkablar och laddstationer som är designade för att ge dig den ultimata flexibiliteten när det kommer till att ladda din elbil. Med möjligheten att ladda där växelström och trefasström finns tillgänglig kan du ta med dig din laddkabel vart du än går – oavsett om det är på semestern eller på en campingtur. Få full kontroll över din laddning av elbilen med den smarta laddstationen eller den bärbara laddkabeln som ger enorm flexibilitet. Vår laddbox med tillhörande laddkabel ger dig effektiv och enkel laddning hemma, på semestern eller i sommarhuset.

Varför behöver du en laddstation till din elbil?

Elbilar har blivit mer och mer populära i Danmark och runt om i världen. Med fler elbilar på vägen blir det allt viktigare att ha en pålitlig och snabb laddstation tillgänglig. Dessa laddstationer och laddkablar är designade specifikt för elbilar som använder typ 2-laddning och är ofta utrustade med olika funktioner som gör dem lätta att använda och pålitliga. Det finns många fördelar med att ha en laddstation för sin elbil. För det första kommer du att kunna ladda din elbil snabbare och mer effektivt än att använda ett vanligt uttag. Det gör att du kan använda din elbil mer effektivt och slipper vänta i timmar på att ladda upp.

Type 2-kontakten för din elbil

Type 2 elbilsladdkontakt är designad för 500 V AC och kan hantera antingen 63 A i tre faser eller 70 A i en fas. Till skillnad från Type 1-kontakten är Type 2-laddkontakten utrustad med en mekanisk låsning som förhindrar att laddkabeln tas bort, även när laddningen av elbilen är klar. Detta säkerställer extra säkerhet och tillförlitlighet. Type 2-kontakten är kompatibel med olika elbilmodeller, inklusive Renault Zoe, Ford Mustang Mach-E, Polestar 2, Tesla Model Y och Tesla Model S.

Populära i Elbilsladdare

Laddstation för elbilar hemma - Snabb och enkel att använda

Ett laddningsställ hemma är otroligt viktigt för snabb och enkel laddning av din bil. Du kommer att kunna ladda din elbil snabbt, enkelt och effektivt när du är hemma med dessa laddstationer och laddkablar. Vår laddstation kommer med olika adaptrar som gör att du kan anpassa dig till olika uttag. Med en bärbar laddare till din elbil kan du enkelt och snabbt ladda din bil nästan var du än befinner dig.

Typ 2 laddkabel för din elbil

Laddstationer och laddkablar för elbilar är en nödvändighet för elbilsägare, eftersom de gör att elbilen kan laddas snabbt och säkert. Våra laddkablar är typ 2, som används på de flesta laddstationer runt om i Europa. En laddkabel av typ 2 är en laddkabel som passar alla elfordon med denna typ 2-kontakt. Våra laddkablar finns i olika styrkor, vilket gör att du kan välja exakt den som passar din bil.