Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Batterilampor med PIR | 3000K | PIR

Produktnummer: 6247-5
Dessa LED-batterilampor är den perfekta lösningen för att lägga till ljus där det behövs när det är rörelse. Lamporna har en effekt på 1W och en ljusstyrka på 110 lumen. Den har en varm ljusfärg på 3000 kelvin och är utrustad med ett uppladdningsbart litiumbatteri (850mAh). Lamporna kan monteras med antingen skruvar eller magneter och kan laddas på bara 2-3 timmar. Den har ett aktiveringsområde på 1-3 meter och kan lysa i snitt 4-6 månader.

502 kr 

1 233 kr

Paketet innehåller:

5 Antal.
Batterilampa med PIR | 3000K | PIR

Omedelbart tillgänglig, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Batterilampor med PIR | 3000K | PIR"

LED batterilampor med PIR-sensor 

Dessa LED-batterilampor är den perfekta lösningen för att lägga till ljus där det behövs när det är rörelse. Med PIR-sensorer som känner av rörelse tänds lamporna automatiskt i 15 sekunder. De kan enkelt monteras med antingen skruvar eller magneter, vilket gör dem otroligt flexibla. USB-laddningskablar medföljer också som kan kopplas till vanliga telefonadaptrar och lamporna laddas på bara 2-3 timmar. Efter full laddning kan lamporna lysa i snitt 4-6 månader när de används 4-6 gånger om dagen. Aktiveringsområdet, där rörelse detekteras, är mellan 1-3 meter.

Kompakt design med hög ljusstyrka

Med en effekt på 1W och en ljusstyrka på 110 lumen ger dessa LED batterilampor ett klart och behagligt ljus. Lamporna har en varm ljusfärg på 3000 kelvin vilket skapar en mysig atmosfär i alla rum. Med en storlek på endast 7 x 7 x 2,2 cm är de kompakta och lätta att placera.

Hållbara och miljövänliga lampor 

Dessa LED-batterilampor är utrustade med uppladdningsbara litiumbatterier med en kapacitet på 850mAh. Batterierna kan laddas om och om igen, vilket gör lamporna både ekonomiska och miljövänliga.

Enkel installation och användning

Dessa LED-batterilampor är enkla att installera och använda. De kan monteras med antingen skruvar eller magneter, beroende på dina preferenser och behov. När lamporna är installerade känner PIR-sensorerna av rörelse och tänder lamporna i 15 sekunder, varefter de släcks automatiskt. Detta gör dem idealiska för användning i skåp, lådor, källare eller andra områden där ljus önskas vid rörelse.

Dessa LED-batterilampor är den idealiska lösningen för att lägga till ljus och säkerhet till alla rum. Med sin kompakta design, enkla installation och långvariga batterier är de perfekta att använda i skåp, lådor, källare eller andra ställen där ljus krävs när det är rörelse.

Mer information "Batterilampor med PIR | 3000K | PIR"
Användningsområde: Inomhus
Dimbar: Nej
Färg: Alu, Vit
Färgåtergivning (Ra/CRI): 80Ra
Ljus färg: 3000K
Ljuskälla typ: Indbygget LED
Lumen: 110lm
Watt: 1W
Info 1 Aktiveringsområde 1-3 meter
Dimensionera 7 x 7 x 2,2 cm
Info 2 På i 15 sekunder

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPT OCKSÅ