Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Batterilampa med PIR | 3000K | PIR

Produktnummer: 6247
Denna LED batterilampa är den perfekta lösningen för att lägga till ljus där det behövs när det är rörelse. Lampan har en effekt på 1W och en ljusstyrka på 110 lumen. Den har en varm ljusfärg på 3000 kelvin och är utrustad med ett uppladdningsbart litiumbatteri (850mAh). Lampan kan monteras med antingen skruvar eller magneter och kan laddas på bara 2-3 timmar. Den har ett aktiveringsområde på 1-3 meter och kan lysa i snitt 4-6 månader

253 kr 

Omedelbart tillgänglig, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Batterilampa med PIR | 3000K | PIR"

LED batterilampa PIR

Denna LED batterilampa är den perfekta lösningen för att lägga till ljus där det behövs när det är rörelse. Med en PIR-sensor som känner av rörelse tänds lampan automatiskt i 15 sekunder. Den kan enkelt monteras med antingen skruvar eller magneter, vilket gör den otroligt flexibel. En USB-laddningskabel medföljer också som kan kopplas till en vanlig telefonadapter och lampan laddas på bara 2-3 timmar. Efter full laddning kan lampan lysa i snitt 4-6 månader när den används 4-6 gånger om dagen. Aktiveringsområdet där rörelse detekteras är mellan 1-3 meter.

Kompakt design med hög ljusstyrka

Med en effekt på 1W och en ljusstyrka på 110 lumen ger denna LED-batterilampa ett klart och behagligt ljus. Lampan har en varm ljusfärg på 3000 kelvin vilket skapar en mysig atmosfär i alla rum. Med en storlek på endast 7 x 7 x 2,2 cm är den kompakt och lätt att placera.

Hållbar och miljövänlig

Denna LED-batterilampa är utrustad med ett uppladdningsbart litiumbatteri med en kapacitet på 850mAh. Batteriet kan laddas om och om igen, vilket gör lampan både ekonomisk och miljövänlig.

Enkel installation och användning

Denna LED-batterilampa är lätt att installera och använda. Den kan monteras med antingen skruvar eller magneter, beroende på dina preferenser och behov. När lampan är monterad känner PIR-sensorn av rörelse och tänder lampan i 15 sekunder, varefter den släcks automatiskt. Detta gör den idealisk för användning i skåp, lådor, källare eller andra områden där ljus krävs när det är rörelse.

Denna LED-batterilampa är den idealiska lösningen för att lägga till ljus och säkerhet till alla rum. Med sin kompakta design, enkla installation och långvariga batteri är den perfekt för användning i skåp, lådor, källare eller andra platser där ljus vid rörelse önskas.

Mer information "Batterilampa med PIR | 3000K | PIR"
Användningsområde: Inomhus
Dimbar: Nej
Färg: Vit
Färgåtergivning (Ra/CRI): 80Ra
Ljus färg: 3000K
Ljuskälla typ: Indbygget LED
Watt: 1W
EAN 5703736007347
Info 1 Aktiveringsområde 1-3 meter
Dimensionera 7 x 7 x 2,2 cm
Info 2 På i 15 sekunder

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPT OCKSÅ