Click to Hide Notification

swish             

 • GRATIS FRAKT

  Till paketbutik när du köper över 949 SEK

 • STORT URVAL

  Bra priser

 • LEVERANS

  2-4 vardagar

 • EXCELLENT

  Se våra kundrecensioner

9V Batterier

Populärt batteri för brandvarnare, badrumsvågar och leksaker

9V batterier, även kallade E-batterier, finns ofta i brandvarnare, badrumsvågar eller fjärrstyrda bilar samt där man förr i tiden använde radioapparater. Batterier bidrar till att ge långvarig ström till alla bärbara enheter. Fördelen med 9V batteriet jämfört med andra vanliga batterier (AA och AAA) batteriets storlek och spänning. Batteriet är ganska mycket större än ett AA-batteri och kan därför leverera högre spänning under en längre tid utan att laddas ur särskilt mycket.4 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

4 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Bland de bästa batterivarianterna

Köp din 9V hos oss på PlusLED, vi erbjuder olika varianter från tillverkarna Varta och Tecxus. 9V batteriet från Varta Longlife Power garanterar hög kvalitet och lång hållbarhet. På så sätt kan du vara säker på att batteriet kommer att fungera även efter flera års förvaring i lådan. 9V batterier från Tecxus Alkaline Maximum ger dig maximal kapacitet för säker och pålitlig energi när du behöver den. 9V batteriet är känt för att ha en effektivitet för höga energibehov och ger dig därför lång hållbarhet. 

Om du är typen som bryr dig om miljön och är trött på att många batterier tar slut och du behöver ett nytt med det samma, kan det vara en bra idé att ta en titt på våra uppladdningsbara batterier genom att följa länken här. 

Hög effektivitet - fyrkantigt batteri med lång livslängd

Gemensamt för Varta och Tecxus är deras långa livslängd. Det är högkvalitativa produkter från erkända tyska tillverkare. Det är din garanti för att batterierna håller så länge som möjligt. På PlusLED erbjuder vi både engångsbatterier och uppladdningsbara batterier, vilket gör att du kan välja det batteri som passar dig bäst, beroende på dina egna behov och krav. 9V batterier från Varta och Tecxus är mycket effektiva och fungerar optimalt i elektriska apparater med hög energiförbrukning. Liksom i mindre krävande apparater som endast drar en liten mängd ström kontinuerligt under längre perioder.

De alkaliska 9V batterierna från Tecxus kan också förvaras i en låda eller ett skåp i upp till 7 år utan att det förlorar sin kraft. Detta kräver dock att batteriet inte har använts tidigare. Bara att helt enkelt lagts på hyllan.