Click to Hide Notification

swish             

 • GRATIS FRAKT

  Till paketbutik när du köper över 949 SEK

 • STORT URVAL

  Bra priser

 • LEVERANS

  2-4 vardagar

 • EXCELLENT

  Se våra kundrecensioner

BATTERIER

Har du behov av billiga batterier i hög kvalitet? Till exempel Varta-batterier

I den här kategorin hittar du vårt stora utbud av kvalitetsbatterier från kända märken som Alkaline, Varta, Tecxus och Panasonic. Du hittar vårt batterisortiment i många olika storlekar och modeller som kan användas för många olika ändamål, både hemma och på jobbet. Batterier kan också vara användbara eftersom de kan användas i ett stort antal produkter som du hittar här på PlusLED. Till exempel ett antal av våra ficklampor, LED-ljus, LED-lampor, LED-strips, skåpsbelysning samt ett antal produkter i vårt sortiment av trådlösa smarta hemtillbehör, från Sonoff Zigbee och Philips Hue.

Vilken typ av batteri letar du efter?

Om du i förväg vet vilken typ av batteri, märke eller tillbehör du behöver kan du använda genvägarna till de olika kategorierna. Du hittar dem nedan. Enkelt och bekvämt för dig som kund.

AA Batterier - AAA Batterier - C / LR14 Batterier9V Batterier - Knapcellsbatterier - Uppladdningsbara batterier - Diverse

41 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

41 artiklar

Fallande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Hitta de mest populära batterityperna - inklusive batterier

På PlusLED har vi ett brett urval av olika batterityper till mycket konkurrenskraftiga priser. Därför har vi sammanställt ett sortiment baserat på de mest populära batterierna, så att vårt sortiment kan täcka de flestas behov. Kontrollera om vi täcker ditt behov genom att titta på vårt breda urval. 

Du kanske har befunnit dig i en situation där du inte har tillräckligt med batterier. Eller så har de som du hade tagit slut. Därför är det en bra idé att köpa ett av våra större batteripaket. På så sätt kan du enkelt och snabbt minimera risken för att hamna i en situation där du saknar ett eller flera batterier. Du kan därför vara förutseende när det gäller behovet av batterier till köksvågen, cykellampan eller fjärrkontrollen till din tv. Ta en titt på vårt sortiment och fyll snabbt och enkelt ditt skåp eller din låda med en rad av våra kvalitetsbatterier.     

Välj bland ett brett urval av alkaliska batterier

Här på PlusLED erbjuder vi tre typer av batterier: vanliga batterier, uppladdningsbara batterier och knappcellsbatterier. Vilken typ av batterier som används beror på vad batterierna används till. Vanliga batterityper lämpar sig bäst för produkter som inte använder så mycket ström, t.ex. fjärrkontroller, klockor osv. Omvänt är uppladdningsbara batterier bäst lämpade för produkter som använder mycket ström, t.ex. radioapparater, ficklampor osv. Knappcellsbatterier används vanligtvis i olika enheter som har en lägre strömförbrukning, t.ex. små fjärrkontroller eller LED-ljus som du också kan hitta här på PlusLED.

Produktinformationen för produkter på PlusLED informerar om vilka och hur många batterier en produkt använder, om den valda produkten är batteridriven.

Överväger du att använda uppladdningsbara batterier?

Uppladdningsbara batterier är superpraktiska och lämpar sig för många olika uppgifter. På PlusLED hittar du uppladdningsbara batterier i olika storlekar och modeller. Vi erbjuder också en rad tillbehör, inklusive batteriladdare för uppladdningsbara batterier. Så du kan börja använda dina nya uppladdningsbara batterier så snabbt och enkelt som möjligt, utan några bekymmer. 

Vissa uppladdningsbara batterier kan också laddas upp till 1000 gånger, vilket gör den här typen av batterier till en bra investering för produkter med hög energiförbrukning.

Köp ett billigt batteri till din solcellslampa 

Här på PlusLED hittar du uppladdningsbara batterier som är speciellt utformade för solcellslampor. Varta har utvecklat en serie batterier som är optimerade för solcellslampor och som klarar av den lägre spänning som dessa lampor ofta använder, på det mest effektiva sättet.

Batterierna kan också laddas hundratals gånger och är optimerade för att hantera den växlande laddningsfrekvens som solcellslampor, beroende på solens utseende, använder sig av dagligen. 

Hur fungerar ett konsumentbatteri?

Det är svårt att föreställa sig en värld utan telefoner, ficklampor och andra elektriska apparater som är beroende av batterier. Det är därför en av de uppfinningar som har haft en mycket stor inverkan på de flesta människors liv. Det finns många olika typer av batterier och de används på många olika sätt. 

Men gemensamt för dem alla är deras sätt att fungera. Nämligen via de två polerna Plus (+) och Minus (-). I de flesta fall kan du se de två markeringarna om du tittar noga på batteriet. Anledningen till dessa markeringar på batteriet är att de två polerna har olika laddningar. Det finns alltså en spänningsskillnad mellan den positiva och negativa polen.

Ett exempel kan vara när du installerar ett AA batteri i till exempel en ficklampa. Den elektriska laddningen kommer att flöda från batteriets positiva pol, upp genom lampans glödlampa och tillbaka till batteriets negativa pol, som då kommer att lysa upp. Och på så sätt cirkulerar laddningen tills batteriet är slut. Och beroende på batteritypen måste det antingen bytas ut eller laddas upp.

Vilka egenskaper har knappcellsbatterier?

Knappcellsbatterier finns vanligtvis som 3V batterier av litium. Litium har en fördel jämfört med alkaliska batterier eftersom litiumbatterier håller längre än alkaliska batterier och fungerar bättre än alkaliska batterier i extrema temperaturer, vilket gör litiumbatterier perfekta för utomhusbruk. Litium är också mycket lätt jämfört med alkaliska batterier, vilket är optimalt för bärbara elektriska apparater som telefoner, datorer, elbilar, smartklockor osv.

Knappcellsbatterier används oftast i fjärrkontroller, miniräknare och olika bilnycklar. 

Här på PlusLED hittar du extremt hållbara batterier från Varta. De flesta knappcellsbatterier från Varta har en långsam självavladdning och behåller sin kraft mycket bra om batterierna inte används, därför kan det löna sig att köpa flera knappcellsbatterier åt gången.