Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Avisoleringstång (HT1P103)

Produktnummer: 6504

Dette afisoleringsværktøj er uundværligt for enhver installatør, der skal fjerne isolationsjakker fra telefon- og koaksialkabler. Med høj kvalitet kæber i SK5-legeret stål, justerbare koaksialkabeljakkeisolationsafisolering og to blade til telefon- og computerkabler, er dette værktøj både holdbart og pålideligt. Det kompakte design med finger greb og skæreskadebeskyttelse gør det nemt og sikkert at bruge.

202 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Avisoleringstång (HT1P103)"

Isoleringsverktyg för större kablar

Isoleringsverktyget är ett oumbärligt verktyg för installatörer som behöver avlägsna isolationshöljen från telefonkablar och koaxialkablar. Detta universella isoleringsverktyg är designat med hög kvalitet och hållbarhet i åtanke för att öka precisionen och effektiviteten av kabelborttagningen.

Perfekt för kabelfjädring

Isoleringsverktyget är även utrustat med två blad för att avlägsna ytterhöljen från telefon- och datorkablar (4P, 6P och 8P), samt en kniv för att klippa trådar och kablar. Verktygets kompakta design och det integrerade fingergreppet, tillsammans med en skyddsfunktion mot skärskador, gör det enkelt och säkert att använda.

Mer information "Avisoleringstång (HT1P103)"
Användningsområde: Inomhus, Utomhus
Färg: Blå
EAN 5902801026997
Dimensionera L: 125mm
Längd (mm) 125
EAN 5902801026997

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ