Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Avisoleringstång (HT1P103)

Produktnummer: 6504
Detta isoleringsverktyg är oumbärligt för varje installatör som behöver avlägsna isolationshöljen från telefon- och koaxialkablar. Med högkvalitativa käftar i SK5-legerat stål, justerbar isoleringsskalsavskalning för koaxialkablar och två blad för telefon- och datorkablar är detta verktyg både hållbart och pålitligt. Den kompakta designen med fingerfattning och skärskydd gör det enkelt och säkert att använda.

236 kr 

Omedelbart tillgänglig, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Avisoleringstång (HT1P103)"

Isoleringsverktyg för större kablar

Isoleringsverktyget är ett oumbärligt verktyg för installatörer som behöver avlägsna isolationshöljen från telefonkablar och koaxialkablar. Detta universella isoleringsverktyg är designat med hög kvalitet och hållbarhet i åtanke för att öka precisionen och effektiviteten av kabelborttagningen.

Perfekt för kabelfjädring

Isoleringsverktyget är även utrustat med två blad för att avlägsna ytterhöljen från telefon- och datorkablar (4P, 6P och 8P), samt en kniv för att klippa trådar och kablar. Verktygets kompakta design och det integrerade fingergreppet, tillsammans med en skyddsfunktion mot skärskador, gör det enkelt och säkert att använda.

Mer information "Avisoleringstång (HT1P103)"
Användningsområde: Utomhus och inomhus
Färg: Blå
EAN 5902801026997
Dimensionera L: 125mm

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPT OCKSÅ