Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Automatisk avisoleringstång 0,25~2,5 mm2 (HT1P185)

Produktnummer: 6507
Denna automatiska avmantlingsverktyg är perfekt för installation och monteringsarbete inom elektronik, bilteknik och telekommunikation. Det kan avmantla kabelisolering inom området från 0,25 mm² till 2,5 mm², har justerbar avmantlingslängd och klämkraft, inbyggd wire cutter och ergonomiskt handtag för bekväm användning.

100 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Automatisk avisoleringstång 0,25~2,5 mm2 (HT1P185)"

Automatisk avmantlingsverktyg

Detta automatiska avmantlingsverktyg är en perfekt lösning för installations- och monteringsarbete inom elektronik, motorfordonsteknik och telekommunikation. Den är utformad med en form som ger åtkomst till svårtillgängliga områden. Det automatiska avmantlingsverktyget är justerbart och kan avmantla kabelisolering inom området från 0,25 mm² till 2,5 mm².

Justerbar avmantlingslängd

Det automatiska avmantlingsverktyget är utformat för att kunna justera avmantlingslängden efter behov. Detta gör det möjligt att anpassa sig till olika kabellängder och spara tid och besvär genom att använda flera verktyg för att utföra samma uppgift.

Wire stripper med mycket flexibilitet

Denna avmantlingsverktyg är också utformad med en justerbar klämkraft som kan anpassas till kabeldiametern. Detta gör den lämplig för olika kabellängder och typer. Det konturerade, ergonomiska handtaget ger ett bekvämt och säkert grepp, vilket gör det lättare att använda verktyget under längre perioder.

Inbyggd wire cutter

Det automatiska avmantlingsverktyget har också en inbyggd wire cutter. Detta gör det möjligt för användaren att skära trådar samtidigt som de avmantlas. Detta kan spara tid och besvär, särskilt när man arbetar med stora mängder kablar.

Specifikationer

  • Avmantlar kabelisolering inom området från 0,25 mm² till 2,5 mm²
  • Justerbar avmantlingslängd
  • Justerbar klämkraft som kan anpassas till kabeldiametern
  • Inbyggd wire cutter
  • Konturerat, ergonomiskt handtag
Mer information "Automatisk avisoleringstång 0,25~2,5 mm2 (HT1P185)"
Färg: Blå, Svart
EAN 5902801327551
Dimensionera L: 170 mm
Längd (mm) 170
EAN 5902801327551

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ