Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Apple HomePod | Mini |

Produktnummer: 9110
HomePod mini är en kraftfull intelligent högtalare från Apple som levererar en fantastisk ljudupplevelse och intelligenta funktioner till ditt hem. Med sin kompakta och snygga design är HomePod mini perfekt för att förbättra ditt hem och skapa en behaglig ljudupplevelse. Denna smarta högtalare har imponerande ljudkvalitet och ett 360° ljudfält. HomePod mini fungerar även som en intelligent assistent med Siri. 

1 613 kr 

Färg
Produktinformation "Apple HomePod | Mini |"

HomePod Mini - En kraftfull intelligent högtalare för ditt hem

HomePod mini är en kraftfull intelligent högtalare från Apple som levererar en fantastisk ljudupplevelse och intelligenta funktioner till ditt hem. Med sin kompakta och snygga design är HomePod mini perfekt för att förbättra ditt hem och skapa en behaglig ljudupplevelse.

Bra ljud i kompakt storlek

Även om HomePod mini bara är 8,4 cm hög är den packad med innovativ teknik som säkerställer banbrytande ljudkvalitet var den än placeras. Ljudet ställs in i realtid och genom att koppla ihop flera HomePod-minihögtalare kan du skapa en stereoljudsetup eller ett multirumsljudsystem med AirPlay 2.

Intelligent assistans med Siri

HomePod mini är utrustad med Siri, Apples intelligenta assistent, som gör det enkelt att styra din musik och interagera med ditt smarta hemsystem. Du kan använda din röst för att spela musik, få uppdaterade nyheter, ställa frågor och mer. Siri kan känna igen upp till 6 olika röster från hushållsmedlemmar, och du kan skapa personliga inställningar för var och en.

Designad för ditt smarta hem

HomePod mini är inte bara en högtalare, den fungerar även som en smart hemhub. Den kan styra och samla alla dina Apple-enheter i ett harmoniskt smart hemsystem som samverkar synkront och ger glädje till dina vardagliga aktiviteter.

Enkel installation för nytt eller befintligt Homekit-system

HomePod mini är lätt att installera och använda. Oavsett om du lägger till det i ditt befintliga smarta hemsystem eller skapar ett för första gången, kommer Home-appen att guida dig genom varje steg. Högtalaren läggs automatiskt till i ditt HomeKit-system, och du kan till och med använda den som ett nav för hela huset.

HomePod mini är den perfekta kombinationen av bra ljud, intelligent assistans och smarta hemfunktioner i en kompakt och stilren högtalare. Upplev den imponerande ljudkvaliteten och de många möjligheter den ger ditt hem.

Mer information "Apple HomePod | Mini |"
Användningsområde: Inomhus
EAN 1234567

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPT OCKSÅ