Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

B2B Kund

Stort urval av grossistbelysning för alla företag

Oavsett om du letar efter LED-lampor till en butik, byggarbetsplats eller behöver kontorsbelysning, erbjuder vi ett brett utbud av lösningar. Från energieffektiva LED-paneler och LED-remsor till snygga lampor och högpresterande industrilampor. PlusLED.se grossistbelysningsprodukter är inte bara konkurrenskraftigt prissatta utan levereras också i hög kvalitet. Vi förstår vikten av tillförlitlig belysning i kommersiella miljöer, och därför är alla våra produkter noggrant utvalda för att uppfylla strikta standarder för hållbarhet och prestanda.

En av elitgrossisterna med massor av fördelar

Att bli företagskund hos PlusLED är enkelt. Registreringsprocessen för vår B2B-portal är strömlinjeformad och användarvänlig, vilket säkerställer att du snabbt kan börja njuta av fördelarna med att handla grossist med oss. Med några få klick kan du skapa ett konto, bläddra i vårt produktsortiment och börja lägga beställningar. Vi erbjuder också skräddarsydda lösningar som kan anpassas till dina affärsbehov.

Utökad support:

Vårt dedikerade supportteam är redo att hjälpa dig med professionell vägledning och snabba svar på alla dina frågor och tekniska utmaningar.

Snabb leverans:

Vi erbjuder en rad flexibla leveransalternativ som är optimerade för företag, så att du kan få dina produkter levererade exakt när och var det passar dig.