Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Amazon Echo Show 8 (2:a generationen) Vit

Produktnummer: 9106
Amazon Echo Show 8 (2:a generationen) är en multifunktionell smart display som kombinerar avancerad röststyrning med en levande visuell display. Med en 8-tums HD-pekskärm, adaptiva färg- och stereohögtalare väcker denna eleganta enhet underhållning till liv i ditt hem. Den har en inbyggd 13 MP-kamera som använder autoframing-teknik för videosamtal, och den fungerar också som en central kontroll enhet för ditt smarta hem. Designad för att skydda din integritet och enkel att installera och använda, Echo Show 8 är den perfekta lösningen för att göra ditt hem smartare och mer interaktivt.

UPPMÄRKSAMHET! Alexa talar och förstår bara engelska

1 868 kr 

Produktinformation "Amazon Echo Show 8 (2:a generationen) Vit"

Multifunktionell smart skärm för ditt smarta hem

Amazon Echo Show 8 (2:a generationen) är en smart display som kombinerar en röstaktiverad assistent med en levande visuell display. Med en 8-tums HD-pekskärm, adaptiva färg- och stereohögtalare väcker denna smarta enhet underhållning till liv i ditt hem.

Upplev Amazon Alexa i en ny dimension

Alexa, den intelligenta röstassistenten, blir ännu mer användbar och interaktiv på Echo Show 8. Med den inbyggda 13 MP-kameran som använder autoframing-teknik kan du enkelt ringa videosamtal och hålla kontakten med dina vänner och familj. Skärmen anpassar och centrerar dig automatiskt, så att du alltid är i fokus.

Gör ditt smarta hem ännu smartare

Echo Show 8 fungerar som en central kontrollenhet för ditt smarta hem. Använd din röst eller den interaktiva skärmen för att styra kompatibla enheter som glödlampor, termostater och mer. Skapa rutiner som aktiveras av din rörelse så att ditt hem reagerar när du går in i ett rum.

Håll dig underhållen med Amazon Echo Show 8

Med Echo Show 8 kan du njuta av ett brett utbud av underhållning. Se dina favoritprogram, filmer och musikvideor i HD och stereo från populära streamingtjänster som Prime Video, Netflix och Hulu. Streama musik från Amazon Music, Apple Music och Spotify, eller följ steg-för-steg-recept medan du lagar mat.

Visa upp dina vackra minnen med Amazon Photos

Förvandla din skärm till en digital bildram med Amazon Photos. Se dina favoritbilder rotera på hemskärmen i hög kvalitet tack vare den adaptiva färgfunktionen.

Designad för att skydda din integritet

Echo Show 8 är utrustad med flera lager av integritetsskydd. Du kan stänga av mikrofonen och kameran med ett enda tryck och du har full kontroll över dina röstinspelningar.

Lätt att installera och använda Alexa i ditt smarta hem

Att ställa in Echo Show 8 är enkelt. Anslut enheten till ström och internet så är du redo att använda röstkommandon för att styra ditt smarta hem, få nyheter, vädret och mer.

Tekniska detaljer

  • Storlek: 200mm x 135mm x 99mm
  • Vikt: 1037 gram
  • Skärm: 8,0” pekskärm
  • Kamera: 13 MP kamera med inbyggd slutare
  • WiFi-anslutning: Dual-band Wi-Fi stöder 802.11a/b/g/n/ac Wi-Fi-nätverk
  • Bluetooth-anslutning: Avancerad ljuddistributionsprofil (A2DP) för att streama ljud från din mobila enhet till Echo Show 8
  • Ljud: 2,0” neodymhögtalare med passiv basradiator
  • Processor: MediaTek MT 8183
  • Språk: Alexa talar engelska

Uppgradera ditt smarta hem med Amazon Echo Show 8

Med Amazon Echo Show 8 (2:a generationen) får du en multifunktionell smart display som kombinerar avancerad röststyrning med en levande visuell display. Upplev underhållning, styr ditt smarta hem och dela dina vackra minnen med denna eleganta enhet. Gör ditt hem smartare och mer interaktivt med Amazon Echo Show 8.

Mer information "Amazon Echo Show 8 (2:a generationen) Vit"
Färg: Vit
Watt: 30W
EAN 840080570136
Dimensionera 20,04 cm x 9,91 cm x 13,59 cm
Längd (mm) 99.1
Bredd (mm) 200.4
Höjd (mm) 135.9
EAN 840080570136

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ