Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

Alfard LED cykelljus med klocka

Produktnummer: 7279

ALFARD är en kraftfull cykellampa med en vit LED-diod på 100 lumen. Med tre olika ljusinställningar och lång batteritid är denna lampa idealisk för cyklister som vill synas på vägen i alla ljusförhållanden. Förutom det kraftfulla ljuset är ALFARD även utrustad med en högljudd ringklocka som kan användas i nödsituationer. Monteringen är enkel med den medföljande remmen och lampan är designad med ett vattentätt hölje för ökad hållbarhet.

(Batterier ingår ej)

Hitta vårt utbud av batterier här

304 kr 

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "Alfard LED cykelljus med klocka"

Bra cykelljus med inbyggd ringklocka

Denna cykellampa är utrustad med en kraftfull vit LED-diod som avger en stark ström på 100 lumen. Med tre olika ljusinställningar och lång batteritid kommer detta ljus se till att du alltid syns på vägen, oavsett om det är ljust eller mörkt ute.

Kraftfull cykellampa med tre ljusinställningar

ALFARD cykellampa är en kraftfull cykellampa med tre olika ljusinställningar. Med en lysdiod som avger 100 lumen har du alltid bra sikt över vägen. Ljuset kan ställas in på tre olika ljusstyrkanivåer, så att du kan anpassa lysdioden till olika ljusförhållanden.

LED cykelljus och hög klocka för nödsituationer

Förutom det kraftfulla cykelljuset är ALFARD cykelljus även utrustad med en mycket hög klocka som kan användas i nödsituationer. Klockan kan enkelt aktiveras om du behöver uppmärksamma dig själv i trafiken.

En cykellampa med enkel installation och lång batteritid

ALFARD cykellampa är lätt att montera på cykeln. Linda helt enkelt den medföljande remmen runt cykelramen och fäst den i handtaget på andra sidan. Lampan är också designad med lång batteritid, så att du kan använda den i timmar utan att behöva oroa dig för att byta batterier.

De bästa cykelljusen är vattentäta

En annan fördel med ALFARD cykellampa är dess hållbara design. Den är konstruerad med ett vattenavvisande hölje som skyddar den mot väder och vind.

En cykelstrålkastare som gör dig synlig

ALFARD cykellampa är en kraftfull och mångsidig cykellampa som hjälper dig att vara synlig och säker på vägen. Med sin kraftfulla LED, tre ljusinställningar och hög klocka är den idealisk för användning i olika ljusförhållanden och nödsituationer. Lampan är lätt att montera och har lång batteritid, så att du kan använda den i timmar utan att behöva oroa dig för att byta batterier.

Mer information "Alfard LED cykelljus med klocka"
Användningsområde: Inomhus, Utomhus
Färg: Grön, Svart
Ljuskälla typ: Indbygget LED (kan ikke skiftes)
Lumen: 100lm
EAN 5901299950227
Lumen 100
Dimensionera 105 x 55 x 40 mm
Längd (mm) 105
Bredd (mm) 55
Höjd (mm) 40
EAN 5901299950227

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ