Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

4 st. Shelly Plus 1PM

Produktnummer: 92004-4
Shelly Plus 1PM är en smart och intelligent WiFi aktiverad relä med strömmätning. Med Shelly Plus 1PM kan du enkelt styra och övervaka strömförbrukningen för en bred variation av hemapparater och kontorsutrustning. Den har en maximal belastning på 16A och kan styras via både WiFi och Bluetooth. Shelly Plus 1PM är designad för enkel installation och passar de flesta standard elektriska lådor och kontakter. Den erbjuder exakt strömmätning, smarta scheman och scenarier samt integration med röstassistenter som Alexa och Google Home.

945 kr 

1 170 kr

Paketet innehåller:

4 Antal.
Shelly Plus 1PM

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "4 st. Shelly Plus 1PM"

4 st. Shelly Plus 1PM - WiFi styrd smart relä med strömmätning

Shelly Plus 1PM är ett smart relä med WiFi som gör det möjligt för dig att styra och mäta strömförbrukningen för en mängd olika hushållsapparater och kontorsutrustning, som belysning, säkerhetssystem, värmare och luftkonditionering, var du än befinner dig. Med Shelly Plus 1PM kan du enkelt automatisera och styra dina elektriska apparater och få exakta mätningar av strömförbrukningen för att minska dina elkostnader.

WiFi styrd och enkel installation

Shelly Plus 1PM kan enkelt anslutas till ditt WiFi nätverk utan behov av en hub, vilket gör installationen snabb och enkel. Den är designad för att passa i de flesta standard elektriska boxar och kontakter och kan installeras på under 10 minuter.

Intelligent styrning med precision i strömmätning

Med Shelly Plus 1PM får du exakt mätning av strömförbrukningen för dina elektriska apparater. Du kan övervaka och analysera strömförbrukningen samt få gratis datalagring för analysändamål. Shelly Plus 1PM ger dig också möjlighet att automatisera dina apparater baserat på anpassade scheman, soluppgång/solnedgång eller olika händelser. Genom att kombinera Shelly Plus 1PM med dina andra Shelly enheter kan du skapa smarta scenarier och uppnå full kontroll och anpassning av ditt hemnätverk.

Enkel trådlös styrning och full kompatibilitet

Shelly Plus 1PM ger dig möjlighet att enkelt och bekvämt styra dina apparater via Shelly appen, olika protokoll och plattformar samt röstassistenter som Alexa och Google Home. Detta ger dig möjlighet att styra dina apparater med röstkommandon och integrera Shelly enheter i ditt smarta hem ekosystem.

Hög säkerhet och kvalitet

Shelly Plus 1PM är skapat med fokus på kvalitet och säkerhet. Den har förbättrats med MQTT- och WSS-stöd, TLS och stöd för anpassade certifikat. Dessutom har den inbyggd överbelastningsskydd och temperaturkontroll för att säkerställa pålitlig prestanda.

Specifikationer:

  • Strömförsörjning: AC 110-230V ±10%, 50/60Hz eller DC 24-30V 
  • Maximal belastning: 16A 
  • Kanaler: 1 
  • Wi-Fi-protokoll: 802.11 b/g/n 
  • Bluetooth: Ja 
  • Dimensioner: 42 x 38 x 17mm

 Med Shelly Plus 1PM får du inte bara intelligenta styrningsfunktioner och exakt strömmätning, utan också en pålitlig och säker lösning för ditt smarta hem. Uppnå kostnadsbesparingar, få total kontroll och förbättra bekvämligheten i ditt hem med Shelly Plus 1PM.

Mer information "4 st. Shelly Plus 1PM"
Färg: Röd
Trådlös teknologi: Bluetooth, Wifi
Info 1 Max 16A
Dimensionera 42 x 38 x 17 mm

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ