Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

4 st. Shelly Plus 1

Produktnummer: 92003-4
Shelly Plus 1 är en WiFi drivna smartswitch som ger dig möjlighet att styra en bred uppsättning hemapparater och kontorsutrustning var som helst. Denna smarta switch är utformad för att vara lätt att installera och passar i de flesta standard elektriska lådor och uttag. Shelly Plus 1 är den ultimata lösningen för hemautomation och förbättrad kontroll över dina apparater. Den stöder olika protokoll och kan styras via Shelly appen, röstassistenter och andra plattformar. Ingen hub behövs.

1 034 kr 

Paketet innehåller:

4 Antal.
Shelly Plus 1

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "4 st. Shelly Plus 1"

4 st. Shelly Plus 1 - Den ultimata WiFi styrda smartswitch

Shelly Plus 1 är en smart switch som fungerar via WiFi och ger dig möjlighet att styra en mängd olika hushållsapparater och kontorsutrustning var som helst. Med denna smarta switch kan du enkelt styra och kontrollera belysning, strömkällor, säkerhetssystem, värmeelement, uttag, LED strips och mycket mer.

Enkel fjärrkontroll

Med Shelly Plus 1 kan du enkelt och bekvämt styra dina apparater utan krångel. Du behöver ingen hubb för att använda enheten, eftersom den fungerar via WiFi. Det ger dig möjlighet att fjärrstyra dina apparater från din smartphone eller med hjälp av en röstassistent som t.ex. Alexa eller Google Home.

Anpassa dina kontrollalternativ

Shelly Plus 1 ger dig möjlighet att anpassa styrningen av dina apparater efter dina behov. Du kan enkelt skapa tidsscheman baserade på din dagliga rutin eller följa soluppgång och solnedgång för att justera belysningen. Dessutom kan du skapa intelligenta scenarier genom att kombinera Shelly Plus 1 med dina andra Shelly enheter.

Gör gamla apparater smarta

Med Shelly Plus 1 kan du göra vilken befintlig elektrisk apparat som helst smart utan att behöva köpa nya smarta apparater. Du kan automatisera och styra alla elektriska enheter i ditt hem, oavsett om det är en äldre värmefläkt, fläkt, poolsystem, dörröppnare eller till och med en dörrklocka. Med bara ett klick eller en kommando kan du slå på eller stänga av dem var du än befinner dig.

Kontroll över din trädgårdsbevattning

Med Shelly Plus 1 kan du automatisera bevattningen av din trädgård baserat på väderförhållandena. Du kan ställa in Shelly Plus 1 för att bara vattna din trädgård när solen skiner och hoppa över bevattningen på regniga dagar. För ännu större precision i din automatisering kan du kombinera Shelly Plus 1 med Shelly Plus Add-on och en jordfuktighetssensor.

Enkel kontroll av din garageport

Shelly Plus 1 är idealisk för att styra din garageport. Oavsett var du befinner dig kan du enkelt automatisera och styra din garageport med driftspänningar på 12V DC och 24-48V DC. Shelly Plus 1 är kompatibel med röstassistenter som Alexa, Google Home, Android och iOS. Den levereras med en rad tekniska specifikationer, inklusive en ESP32 processor, förbättrad säkerhet och stöd för olika protokoll. Upptäck den ultimata bekvämligheten och flexibiliteten med Shelly Plus 1, din smarta lösning för hemautomatisering och förbättrad kontroll av apparater.

Mer information "4 st. Shelly Plus 1"
Färg: Blå
Trådlös teknologi: Bluetooth, Wifi
Info 1 Max 16A
Dimensionera 37 mm x 42 mm x 16 mm

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ