Försäljning av belysning och elartiklar
Gratis Frakt Till paketshop när du köper över 1099 kr.
Leverans 2-4 arbetsdagar

230v | 3-stegs dimning | 4000 K | Infälld LED-ljusbalk

Produktnummer: 56502
Denna LED-ljusbalk för Troldtekt-tak är en effektiv och innovativ lösning för att belysa ditt tak. Med betydligt lägre elförbrukning, lång livslängd och ingen blinkande belysning som lysrör får du en energibesparande och pålitlig belysningslösning.
Dessa LED-ljuslister är också flexibla och dimbara, så att du kan justera ljusstyrkan efter behov. Med sanna färger och behaglig belysning skapar den en estetisk atmosfär i ditt rum. Installationen är enkel och ljusskenan ligger i plan med taket, vilket ger ett stilrent utseende.
Rekommenderat antal: Varannan tallrik i varannan rad 

1 018 kr 

Ljus färg

På lager, leveranstid 2-4 arbetsdagar

Produktinformation "230v | 3-stegs dimning | 4000 K | Infälld LED-ljusbalk"

LED-ljusstång för trolltak - Effektiv och innovativ belysning för ditt tak

Vill du ha den bästa belysningen till ditt inkapslade tak? Denna LED ljusskena för troldtekt är den kompletta lösningen, som inte bara ger fantastisk belysning, utan också ett exklusivt och innovativt utseende i ditt tak. Med denna ljusbalk uppnår du en lång rad fördelar jämfört med traditionella ljuskällor.

Energibesparande och lång livslängd

Skenan drar betydligt mindre el jämfört med traditionella ljuskällor. Med en livstid som är 5-6 gånger längre får du ett hållbart och pålitligt belysningssystem. LED-ljusfältet tänds omedelbart och ger dig full ljusstyrka utan fördröjning.

Flexibla och dimbara LED-ljuslister

LED-ljusremsan är designad med inbyggd step-dim-teknik som gör att du kan justera ljusstyrkan. Utöver den vanliga på/av-funktionen kan du enkelt dämpa ljuset till 50%, 10% eller stänga av det helt. Detta ger dig full kontroll över atmosfären och möjliggör skräddarsydd belysning för alla tillfällen.

Äkta färger och bekväm LED-belysning

LED-ljusremsorna finns i både 3 000 och 4 000 kelvin versioner. Vilken version du än väljer får du hög färgbeständighet och färgåtergivning (CRI>90). Det gör att färgerna visas naturligt och exakt, vilket skapar en behaglig och estetisk belysning i ditt rum. Ljusskenornas lågbländande design säkerställer också att ljuset inte är bländande, även om det har hög ljusstyrka.

Enkel installation och hållbarhet

LED-ljusstavarna är lätta att installera. De kan monteras i änden av varje takpanel och ligger helt i linje med taket. Ljusskenorna kan även monteras så att de fungerar som en lång skena när de är tända. På så sätt uppnår du en jämn och kontinuerlig belysning i ditt rum. Med en täthetsklass på IP44 är ljusskenorna också skyddade mot damm och vattenstänk, vilket säkerställer lång livslängd och pålitlig prestanda.

LED-ljusremsan för troldtekt är den perfekta lösningen som kombinerar energieffektivitet, hållbarhet och estetik. Med sin innovativa design och avancerade funktioner ger ljuslisterna dig full kontroll över belysningen i ditt rum. Skapa rätt atmosfär och få riktiga färger till ditt förtrollade tak.

Mer information "230v | 3-stegs dimning | 4000 K | Infälld LED-ljusbalk"
Användningsområde: Inomhus
Dimbar: Ja
Färg: Alu
Färgåtergivning (Ra/CRI): CRI>90
IP-klass: IP44
Ljus färg: 4000K
Ljuskälla typ: Indbygget LED
Lumen: 1950
Spridningsvinkel: 120
Volt: 230V
Watt: 21W
Uppskattad livslängd 50.000 timer
Dimensionera L: 600mm, B: 26mm, H: 26mm
EAN 5708829651506
Info 1 Den kan dæmpes i 3 step (100%, 50% og 10%)
Info 2 Medfølgende ledning er 0.5 meter lang
Lumen 1950 lm
EAN 5708829651506

BRA ALTERNATIV TILL DENNA PRODUKT

ANDRA KUNDER KÖPTE OCKSÅ